0 oy
267 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (61 puan) tarafından

Simdi diyeceksiniz bu kizin her yeri mi kasiniyo:)

Ewt kizlar kafam çok kasiniyo ve Bn bunu kaç senedir  çekiyorum özellıkle de geceleri çok kasiniyo ve hiç hastaneye de gitmedim umursamadm sizce niçin kasiniyo olabilir? Siz de de geceleri kasiniyo mu aynı şekilde vücudumda da kaşıntı var 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence doktora git. Ev sahibim de sürekli kaşınır. Strese bağlı demiş doktor. İlaç kullanıyor şimdi. Kasidigi yerlerin derisi soyuluyor artık diyo. Kafasının içi elleri kolları falan  :) allahım şifa versin cnm 

(61 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canım
Derisi soyulmmuyo bnmkinin ama nerdeyse derimi soğucak kadar çok kasiniyo
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Doğumdan sonra başladı bende de çok kasiniyo bit varcsndim bı ara hatta ama yok bide çok dökülüyor
(61 puan) tarafından
Bnm ki çoktandır var önemseyip hastaneye de gitmedim.
Dokulmem de cok  var
14   15 yasimdan beri saclarim çok dokuluyo kansizliktan
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Aklima direk bit geldi ama hep kaşınıyorsan sac diplerinde kuruluk felan olabilir canım. Onun için özel şampuanla olmuyor onlardan yazarlar.
(61 puan) tarafından
Çoktandır var ya bikac senedir. Bnde bitten şüphelendim ama baktım yoktur
0 oy
(8,269 puan) tarafından
Mantar olabilir geçmiş olsun. Benim annemin de kaşınıyordu hiç bir kabuk vs yoktu ama çok kötü oluyordu doktor ona ozel bir şampuan yazmıştı akşamları da saç diplerine bir şey damlatyorduk öyle öyle geçmişti ihmal etmeyin sizde hayat kalitesini düşürür böyle seyler
(61 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canım
Aynen öyle gerçekten özellıkle geceleri uyuşamıyorum çok kasiniyo derimi zpkucem nerdeysse
0 oy
(472 puan) tarafından
Canım bit falan yok demi ne bilim aklıma sadece o geldi birde kepek
(61 puan) tarafından
Yok ya bit olsa kendimi burda rezil eder miyim:) baktım bsy yok egzama.olabilir mi acaba
(472 puan) tarafından
Olabilir evet çok geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Benimde olmuştu önceden elma sirkesiyle diplerine masaj yaptım öyle geçti dene istersen 
(61 puan) tarafından
Tm canım çok bide öyle denim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 446 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,745 soru

24,102,814 cevap