0 oy
1,661 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ust komşum arkadaşım ama saat çok geç oldu bangır bangır şarkı söylüyor  eşi kadında ooo diye serenat yapıyor bağırıyor saat 00.37 bu saatte birazcık saygı duyar insan ya

image söylemeye bile utandım ya tüm halıları balkondan çirpar  benim balkon mahvolur sofrasını  çırpar  balkonum  ekmek olur yine de ses etmem 

30 Cevaplar

0 oy
(2,319 puan) tarafından
Çok güzel bir şekilde uyarmışsın canım. Ama keşke sen uyarmadan düşünebilseler altlarında insan olduğunu ve saatin geç olduğunu. 
tarafından
Aynen kuzum valla ben söylerken çekindim yanlış anlarlar diye
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benim üst kattaki de arkadaşlarıni toplar gece yarilarina kadar şarkı söyleyip içki içerler. Bir kaç gündür kesti yapmıyor. Çok niyetlendim polisi aramaya ama eli kolu uzun ogrenirdi aradığımı. Annesi de bı kaç ay önce covidden vefat etti. Taziye verdiler ona rağmen . Komşumuz arayıp şikayet etmişti. Emniyetteki arkadaşından kimin şikayet ettiğini öğrenip adama sorun yapmışlardı. bende çekindim o yüzden. Ama sen iyi yapmışsın.
tarafından
Kuzum çok terbiyesiz senin komşuların o zaman  aile apartmanı değilmi sizin apartman
(6,048 puan) tarafından
Aile apartmanı en üstte halam oturuyor. Halamın altında onlar bı altta halamın öbür eltisi en altta da ben arada bir daire olmasına rağmen sesler sanki  bizim yan odadan. Oda halamın vefat eden eltisinin oğlu.
(6,048 puan) tarafından
Bizi geçtim kendi yengelerinden bile utanması kalmamis
tarafından
Ya bide eve kız atıyorlar  tövbe estafurullah  igrenç  insanlar
(6,048 puan) tarafından
Bakalım sabrediyoruz. Evimiz tadilatta idareten oturuyoruz burda. Yaza kadar çıkarız inşallah kazasız belasız
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Şarkıyı dinlerdim sjsjsjsj
tarafından
Dinledim zaten aşk şarkisiydı  ben ne yangınlar gördüm hiç biri ölduürmedi☺☺☺
(1,841 puan) tarafından
Sjsjsj bak konser de vermişler sana bu pandemide daha neee
tarafından
☺☺bebe uyusun konseri ne yapayım bacım
0 oy
(867 puan) tarafından
Bide bizde var  öyle uskatta  cnm bi ergen çocuk telde konuşurken nasıl. Küfür ediyordu eşim ev sahibine söyledi dahada duymadım sonra deli ediyordu bizi 
tarafından
Ah kuzum küçük çocuk olsa tamam diyecez de ergen dediğin yine vardın 16 yaşında kocaman olmuş
(867 puan) tarafından
Var var deli gibi küfür ediyor gece 3 de bağıra bağıra telle konusyor eşim uyardı iste dahada yapmadı
tarafından
Çok şükür kurtulmuşsun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
En korktuğum sey ya 

Allah iyi komsularla karşılaştırsin
tarafından
Amin kuzum bide arkadaşım  olunca daha çok cekindim
(7,617 puan) tarafından
Daha cok anlayış olmalıydı:))
0 oy
(54,061 puan) tarafından
bizimde soyluyodu ilk evlendigimizde ☺️☺️☺️ sonra kavgaya dönüştü o sesler bayagidir iyiler aman masallah bu saattede gitarlanoyun olur mu ya 
tarafından
Oyuncak gitar herhalde ama adam bildiğin  böğürüyordu☺
0 oy
(581 puan) tarafından
Vallaha canım onlar da suç var. O kadının kusura bakma lütfen demesi lazım sen uyardigin için niye kusura bakma diyorsun. Ses yapan onlar kusur eden sen misin sanki? Bebegin için bi sorun olmasa bile o saatte yüksek tonla şarkı söylenmez her şeyin bi yolu yordamı var.
tarafından
Sanki bozulmuş gibi cvp cerdi zaten anlamadım suçlu olan benmiyim ven nezaketen  kusura bakma dedim ama onun da bir özür dilemesi gerekiyordu
(581 puan) tarafından
Tabiki de öyle canım. Cevabından da belli bozulmuş gibi. Bi özür dileme yok yani. Özür dilerim canım düşünemedim lütfen sen kusura bakma demesi lazım. Boyle insanlar neden toplum icinde oturuyorlar. Gitsinler müstakil evlerde yaşasınlar. Ne yaparlarsa da yapsınlar o zaman
tarafından
Ben şehir insanıyım köyde oturamam der hep
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Sanki benm ust komsudan bahsettin aynı sıkıntıları yasıyorum hatta daha dahaa fazlasını insanları kırmamak ıcın katlanıyoruz 
tarafından
Olan bize oluyor ama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
0 oy
19 cevap 1,608 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy