0 oy
1,543 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ust komşum arkadaşım ama saat çok geç oldu bangır bangır şarkı söylüyor  eşi kadında ooo diye serenat yapıyor bağırıyor saat 00.37 bu saatte birazcık saygı duyar insan ya

image söylemeye bile utandım ya tüm halıları balkondan çirpar  benim balkon mahvolur sofrasını  çırpar  balkonum  ekmek olur yine de ses etmem 

30 Cevaplar

+2 oy
(7,933 puan) tarafından
Hamza abi kısik sesle söylese kısmina çok güldüm 

Düsünsene oda bagiriyo yukardan bu şarkida alt komsumuza gelsin shsjsjsjsjs
(2,319 puan) tarafından
Hahahay :D bu iyiydi.
tarafından
Bu geceki yorumlar efsane ya :D çok güldüm bu yoruma
tarafından
Kız ay ne güldüm Allah da seni güldürsün
(53,796 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
(7,933 puan) tarafından
Çok sevdim güldügünze bebiklerim:)
-Reklam-
+1 oy
(689 puan) tarafından
Ben bu kadar kibar olmazdim ..
tarafından
Kuzum arkadaşım  o yüzden söylerken bile pişman oldum
(689 puan) tarafından
Kiz niye pisman olasin arkadas olmak saygisiz olmayi gerektirmez
tarafından
Tabiki kuzum valla saygı duymuyor gibi
(689 puan) tarafından
O yuzden boyle cekinik durma kendini hakli zanneder
tarafından
Haklısın valla kuzum
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Iyi yapmissin canim tatli dille uyarmissin
tarafından
Kalp kırmam canım ben yakın arkadaşım ama her gece boyleler onun eşi hep evde benim eşim sabah 6 da işe gidiyor gece 3 e kadar sesleri gürültüleri bitmiyor
(865 puan) tarafından
Benim üstümdeki biseyler çakıyor suan duvara allaha havale ediyorum
tarafından
Saatin farkında değil mi bu insanlar ya
(865 puan) tarafından
Bunlar icn fark etmiyor gece 2 3  aynılar ben evde parmak uçlarında yürüyorum  resmen ses olmasin diye .bi merdivenden iniyorlar sanki savaş var .anlamiyorum bende mi bi sorun var
tarafından
Ev bizim istediğimizi yaparız diye düşünüyorlar canım
0 oy
tarafından
Ne güzel çözmüşsünüz işte meseleyi sorun yok bence anlayışla karşılamış
tarafından
Asıl anlayışla karşılayan benim kuzum halıları balkondan çırpar  sofrayı  balkondan  çırpar  benim balkonun heryeri ekmek kırintısı  yine de arkadaşız  diye sesimi çıkartmam
0 oy
(5,213 puan) tarafından

benim üstteki komşımda 80 küsür yaşında dede telefonla konuşuyo galiba şuan ama bildiğin ulusa sesleniyo :ermm:

(5,213 puan) tarafından
doğru yani bide o saatte ayıp anlayışlı olması lazım belliki biraz saygısızlar
tarafından
Sen yine sakınce tatlı dille uyarmssn benim uyuttgm bebeği uyandircklar kıyamet koparm zaten zor uyuyor oda bir yarm saat bir saat gündüz öyle kapımı çok çaldılar önüne geçen (giriş katta oturuyorum ) açtım kapıyı bağıra bağıra soyledm giriş kat diye yol geçen hanı değil burası nereye kime geldiysenz gidin onun kapısını çalin kimse benm kapımı calmasn benim bebeğim var diye o gün bugündür kimse gelmiyor iyki çıkıp bagirmsm :D
tarafından
Benimde kapıyı çalıyorlar sonra da pardon görevli kapısı zannettik diyorlar görevlinin zilinde zaten yazıyor görevli dairesi  diye
tarafından
İsde bacım calanlarin haddini bildir ki birdaha yapmasınlar bizim oralarda bir laf var pardon çıkalı sizin gibi eşekler çoğaldı diye :D şöyle gir iceri :D valla kimse kusura bakmasın bu devirde sesini cikarmadikca tepene cikiyorlar
tarafından
Valla öyle ya sustuk ca apartıyorlar
0 oy
(16,975 puan) tarafından
Yuh bu saatte gitarla mi oynatiyormuş. Keşke o kadar cekinerek söylediğini belli etmeyip biraz sert çıksaydin. Terbiyesizlik ya bu saatte yapılır mı.
tarafından
Kuzum valla söylerken utandım  hiç beceremem uyarmayı
(16,975 puan) tarafından
Ay utanmasi gereken onlar aslinda. Gerçi bende senin gibiyim. Şey gibi birine borc verirsin o geri getirmez ama sen istemeye utanırsınya öyle saçma bir utanç işte bizimki :/
tarafından
Aynen valla çok doru bir benzetme oldu
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Katiliyorum canim sana benim ustumdekide evimiz uzunlasina bi o tarafa kosuyo hala bi bu tarafa. Ya hicmi dur demez.insan saat olmus 1. Resmen bizim yer sallaniyo
tarafından
Düşüncesiz insanlar işte kuzum
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Bende polisi arayıp aramamak arasında kaldım saat 1 olmuş açmışlar cami da havalandırma boslugundan ses öyle bir geliyor ki çıldırırsın 
tarafından
Saat 11 sen sonra insanlar daha çok dikkat etmeli bence
(865 puan) tarafından
Ya bizim binadada o boşluktan var yazın acıyor hepsi ben açmıyorum sanki evin icinde bağrışıyorlar gibi geliyo. Gerçekten berbat bisey kaç defa sinirden ağladığımı bilirim ama yakında taşınıcam kurtulucam
0 oy
tarafından
Ayyyy istemsiz güldüm ya bide gitarla kafaları güzel olabilir mi acaba :) 
tarafından
☺içmeler kız  oyuncak gitar herhalde
0 oy
tarafından
Keşke bendede şu üstün numarası olsa ve ağzıma geleni söylesem. Sanırsın mahallede yaşıyorlar 2 tane kazik kadar çocukları var en küçüğü 28 yaşında ikisi de bekâr ve gecelere kadar sesleri durmuyor heleki yatak odasında adam aygır gibi afedersin dellleniyorum, kızım her sese uyanıyor. Uyarmak istiyorum eşim izin vermiyor komşulukmus. Hay ben böyle komşuluğa, az önce evi başımıza yıktılar resmen yine sustuk
tarafından
Komşuluk değil saygısizlık
tarafından
Hemde ne saygısızlık sen en iyisini yapmışsın kimse yüz almasın herkesin çoluğu çocuğu var canım
tarafından
11 den sonra sessiz olmak bu kadar zor olamaz
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kibarca uyarmissin ama çok çekinerek yazmışsın bu saatte kizsan bile haklısın 
tarafından
Kuzum kalp  kırmayı  hiç beceremem söyledim diye pişman  bile oldum
0 oy
tarafından

Kafası güzel adam aşka gelmiş gece gece derdim herhalde bizim eski komşu gibi :ermm:

tarafından
Aşklarını  kısık sesle yaşasalar keşke
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Başka şekil olmazdı heralde
tarafından
Soylerken çekindim valla
0 oy
tarafından
Benim ust komsumda oyke ama salonda sesleri biz yatak odasinda yattigimiz iicin hic sorun etmiyorum zaten yasak var birda evdede rahat vereyim insanlara diyorum 
tarafından
Kuzum bizim yatak odası onların oturma salonu o yüzden rahatsız oluyorum
tarafından
O cok kotu ya.Allah yardimcin olsun.her iki tarafada kötu
tarafından
Evet kuzum onlar da iyi  insanlar aslında
0 oy
tarafından
Ahahha ust kat komsumla konusmuyorum tepemden beyazlarim asiliyken hali mi çırpmadi battaniyemi yikadim 3 tele birden astim kedisi geldi ustunde mi yatmadi geece 1 horon mu oynamadilar ses etmedim oglumun camasirlari asiliyken kızı saclari dolu havlusunu çırptı sans iste bende kapidayim gördüm uyardım guzellikle uste cikti konusmuyorum suanda bangir bangir biriyle konusuyo sanırım sesi net bizim evde ☺️ seninki anlayisliymis massallah ve kedileri evimdeki bütün tulllerimi yirtti acik cam görmesin onun evi zannediyo minikler giriyo beni görünce kaciyolar tule tırmanıp yirttilar halbuki hayvanlari Cok severim ama komsum bezdirdi yani 
tarafından
Seninki daha da kötüymuş☺
tarafından
Beter beter kotu ne demek ☺️☺️ tek bisi ddm ona ondan sonra cildirdi Rabbimden senle.ilgili tek duam insaalah ev alip cikarsin burdan ve ust kat komsun ayni sen gibi biri olur ☺️☺️☺️ cildirdi ddm demekki.kotu komsusun iyi olsan dua olarak algilardin kotu oldugun icin beddua olarak algiladin
tarafından
Valla ya ev alırsın diye dua etmişsin aslinda☺
tarafından
Anlayana işte canim  ☺️
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çokta güzel uyarmissin inşallah anlar canim
tarafından
Kalp kırmak istemem kuzum ne yapsam paylaşırım
(5,725 puan) tarafından
Helal olsun böyle insanlara takdir ettim
tarafından
Sagol kuzum onlar da iyi insanlar da sadece düsüncesizler
(5,725 puan) tarafından
Kotu insan olsun düşünceli olsun: ) komşulardan çok çektim gerçekten bende
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Hemen mesaj atarim ben bu şarkıyı  sevmiyom  değiştir  semra abla diye o anlar ;D
tarafından
☺☺bi alemsin kız
(4,640 puan) tarafından
Komşularım  iyidir canım Allaha şükür.  Hepsi  birbirinden iyi  7 Komşum  var..Allah herkese nasip etsin...bazen usttekinin cocuklar kavga ediyorlar anneleri evde yokken filan biri 16digeri  20 yaslarindalar . Kızina mesaj atıyorum  meryem sen haksizsin diyeee :D ablaaa k.bakma tamam sustuk yazıyor  ;D
tarafından
Allah bozmasın kuzum maşallah ☺
(4,640 puan) tarafından
Aminnn herkesee nasip etsinnn inşAllahhhh
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Samimî olma yüzde verme kimsenin sesinide pisliginide çekmek zorunda değilsin apartman adabını bilmeyen gitsin köyünde yaşasın nefret ederim boylelerinden
tarafından
Kuzum vallaarkadaşız diye hiç dikkat etmiyor yasak normalde bu yaptikları
0 oy
tarafından
Böyle komşuya can kurban. Biz inşaat sesi yaptık diye köpek gibi söylendi. Insanca söylese bu mevzular olmayacaktı.
tarafından
Kız ben normalde hiç karışmam
tarafından
Bende öyleyimdir. Ama malesef bizim.gibi insanlar olmuyor
tarafından
Apartman kurallarını bilseler keşke
0 oy
tarafından
Bizim üst katta yaşlı teyze amca var anca torunları geldiğinde ses oluyor ama balkondan çırpma huyu bana illallah ettirdi resmen. 15 günlügüne annemlere gittim gitmeden önce de balkonu yıkadım bi geldim balkon komple saç sinir oluyorum ama napayim bir kere uyarmıştım 2. De ben de sinirli tepki veririm yaşlı kalbini de kırmak istemiyorum bu soğukta balkonu zar zor yıkadım 
tarafından
Ben artık balkondan vazgeçtim  valla yıkamıyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
0 oy
19 cevap 1,576 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy