0 oy
1,261 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızımı sezeryanla doğurdum 3 aylıktı doğum kontrol hapını 1 gün unuttum diye hamile kaldım. Aldırmak istemedim oda bir can sonuçta. Kızım 1 yaşına 2 gün kala oğlumu çok zor bir sezeryan ile doğurdum. Resmen 1 hafta yatalak oldum. İki sezeryan arası çok kısa olduğu için resmen dikiş tutmamış coronalı girdim doğuma hamilelikte çok büyük sıkıntılarım olduğu için sigara içiyordum sezeryan esnasında uyuşmadim spinal anesteziden genele çevirdiler sedyenin üstündeyken. Estetik dikiş diye girdim normal dikiş atılmış çünkü rahmin epeyce içeriden yırtılmış. Doğumdan önce doktorum bağlayalim mi dedi hayır dedim. Nedeni ise hamilelikte 2 özel doktor ayrı ayrı çocuğun yaşamaz dedi. 35 haftalikken 900 gram görünüyor büyük bir ihtimalle kalp hastası dedi. Her şeye hazırlıklı ol dedi. Bende o yüzden bağlatmadim eğer bir şey olursa oğluma, kızım kardeşsiz kalmasın diye. Şuan ise kızım 15 oğlum 3 aylık. 3 aylık korunma iğnesi kullanıyorum hapları unuttuğum için kullanmadım. Fakat 3 aylık iğne bende hiç bir etki yapmadı adetim günü gününe hatta saati saatine geliyor. Korkuyorum doktor zaten bir daha çocuk yaparsan masada kalırsın rahim çok zedeli dedi. Hem sağlıklı bir gebelik olmaz hemde sana büyük zararlari olur dedi. 3 aylık korunma iğnesi kullanırken korkuyorum %99 korkuyor ama %1 kısmı beni korkutuyor. Eğer kalırsam ki hemşirelerin söylediği her şeye uyarak korundum halada öyle kalırsam aldırırım. Nasıl yaparım bilmiyorum ama benim 2 tane daha evladım var bazen kendimi hamileyim gibi hissediyorum ve böyle giderse psikolojim alt üst olacak umarım beni anlayan vardır 

28 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
E canim madem cok sukur evladin saglikli bi sorun yok ve baska cocuk dusunmuyosun baglattir ne kendini yipratiyosunki butun korunma yontemlerinde hamile kalma sansin var hicbiri yüzde yüz korumuyor heleki allah nasip ettikden sonra gerisi bos yani baglat kisa ve nettt bukadar tantanaya gerek yok
(27 puan) tarafından
Kuzum tekrar ameliyat olacağım bağlatmak için ama korkuyorum aynı yerden kestiremem
(79 puan) tarafından
Ozaman bir sure bekle sonra baglattir muhakkakk madem bukadar risk var allah korusun snaa bisey olursa o yavrucaklar ne olur allahim korusun en en sıkı yontemleri hepsini kullan igne yaptiriyosan ayrica spral taktir esinle prezervatifle korunsun ozaman tam onlem almis olursun
-Reklam-
0 oy
(2,162 puan) tarafından
Ay canm nekadar kötü şeyler yasamissin ya Allahim yardimcin olsun insallah normalde bebeği aldırdım dedikleri anda benim beynimde fırtınalar kopar ama seninki biraz mecburiyete kaçıyor ama inşallah öyle birşey olmaz ne hamile kal nede aldir insallah oyle biesey olmaz dikkat et kendine canm beni bi yönden çok korkuttun canm bende 1 hafta falan sonra 4 ay olacak sezeryan oldum ama bebeğim sadece bir ay yaşadı ben suan çok kötü durumdayiim korunuyordum ama 3gun falan oldu birakali çünkü bu şekilde yasayamiyorum her gece ruyalarimda çok zor şeyler yaşadım inşallah zor olmaz bundan sonra 
0 oy
tarafından
Canm dikat ki ne hamile kaldir nede aldir gunaha gir
0 oy
(678 puan) tarafından
Ozaman iğneyi vurulmussjn hemde prezervatif  yada  geri cekilme  yöntemini kullanın  yumurtlama gunlerinede  dikkat et sadece iğneye güvenme madem durum bukadar vahim tüm yöntemlerle dikkat etmek zorundasınız 
0 oy
tarafından
Spiral taktır ekstra prezervatif kullan bence en güvenli korunması yöntemi spiral 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Sağlık sorunundan bir daha doğuramayacaksan bağlatsaydın keşke canım korkuyla yaşayacağına. Hem doğuramam diyorsun hem de bağlatmadım diyorsun onu anlamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 365 göst.
0 oy
22 cevap 666 göst.
0 oy
15 cevap 1,070 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 518 göst.

Kategoriler

1,474,116 soru