0 oy
494 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kizlar bi baba varki  zengin oğlunu  daha çok sever ah bu para her kapiyi  aciyor  kaz gelecek yerden tavuk  esirgenmiyor;)

17 Cevaplar

+2 oy
(9,647 puan) tarafından
Herşeyi de paraya endekslemek çok saçma..  belkide daha merhametli davranıyordur ihtiyacını oğlu karsiliyordur.. başkası adına bu tür hoş olmayan yorumları doğru bulmuyorum
(1,468 puan) tarafından
Baskasi  adina  hos  olmayan şeyi doğru bulmuyorsunda  benim adima  mi buluyorsun  demekki  var ki bişey yaziyorum  bunu buraya
-Reklam-
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Niyeki canm ne oldu
(1,468 puan) tarafından
Bu hep böleydi ama bu gece şöle  bi aklimdan  gecdi canim insanlar çok fena gerçekten
(2,121 puan) tarafından
Ya tabi orası oyle canm paranın acamayacagi kapi yok ama allahım din iman kuran güzelliği versin asil zenginlik odur bence gerçekten insanlarin para için yapamayacagi şey kalmadi
0 oy
tarafından
Öylede birşey mi oldu ki
(1,468 puan) tarafından
Bu hep böleydi ama bu gece şöle  bi aklimdan  gecdi canim insanlar çok fena gerçekten
tarafından
Ztn öyle paran varsa dostun var paran yoksa kimsen yok ailen bile paraya bakar varsa arar sorar yoksa umrunda değilsin
0 oy
tarafından
Para sıcak sonuçta :) 
(1,468 puan) tarafından
Öle vala :)
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Öyle zaten paran varsa severler sayarlar ararlar sorarlar
(1,468 puan) tarafından
Evet çok kötü  insanlar
0 oy
tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(591 puan) tarafından
Babam hep derdi paran varsa dostun cok olur paran yoksa kimse yuzune bakmaz derdi hep dogruda dıyomus 
(1,468 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(163,328 puan) tarafından
Nedenki tam aciklamamissin
(1,468 puan) tarafından
Çok anlatasim  var ama burda  tanis  vardir  diye e anlatamıyorum  sadece şu aile  bile paraya  göre davranıyor
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Valla her seyin kapısını acmıyo ya
(1,468 puan) tarafından
Aile  bile bu şekildeyse  gerisini  bilemiyorum
0 oy
tarafından
Para para para varlığı bir dert yokluğu yara demiş bir sanatçı kim hatırlamıyorum :D öyle tabi paran varsa kral sensin yoksa yüzüne bile bakmazlar 
(1,468 puan) tarafından
Napalyon:D
0 oy
tarafından
Bu dünyada parası olan yaşıyor ama ahirette sabredenler kazanacak insaallah
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ben katılmıyorum herşey para değil.. paran olur ama hastalığın parayla duzelcek bişey değil fayda etmez... Paran olur ama eşin ilgi göstermez, kumar oynar, şiddet vardır para huzur getirmez. Herşey kararınca.. az veripte aratmasın çok veripte azdirmasın Rabbim
(1,468 puan) tarafından
Sağlık konusunda  haklisin  ama ne eşler var sırf  para için birlikteler  ne aileler  var evlatlarini  bile paraya  göre  ayiran?
(5,725 puan) tarafından
Valla herkes kendinden sorumludur ben kendimce yorumladım. Ne arkadaşlarım var çalışıyor ,5bintl maaş alıyor adam ilgisiz alakası soğuk kayınvalide görümce giriyor araya Adam.ilgisiz bı tatlı söz dememiş napayım bir çuval param olsa mutlu etmez beni
0 oy
(689 puan) tarafından
Benim hep kullandigum lafim  para hersey degildir ama cokkk şeydir 
0 oy
(4,643 puan) tarafından

image

yanlış  düşünüyorsun cicim ;D
0 oy
tarafından
Tabi ki de öyle 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Paran olunca ne kadar cahil olsada hanfendi beyefendi oluyorsun paran olmayınca ne kadar kültürlü bilgili olsada adam yerine alınmıyorsun bu Bi gerçek maalesef 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nazz (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 418 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde dertlerderya (3,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 772 göst.
4 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,446 soru

24,058,581 cevap

330,035 kullanıcı

...