0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kötü bir koku var ya. Yıkandıktan sonra bile kötü kokuyor. Filtrelerini de temizlerim hep ama koku gitmiyor.  Bi ara limon tuzu da attım. Basına gelen var mı siz napiyosunuz 

14 Cevaplar

+1 oy
(610 puan) tarafından
İçine çamaşır suyu + eğer varsa makime temizleyici yoksa tablet koy en yüksek sıcaklıkta  çalışıtır geçecektir
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Varya en güzeli en temizi elde yıkanan bulaşık bazen sığmayınca elimde yikiyom ama nasil içime siniyo ya
tarafından
Öylede suya yazık yav ve iş bitmiyor ki
(45,024 puan) tarafından
Benim kaynanam makina almiyo sevmiyo hiç makinada yikanani makinası bu yüzden yok:))
tarafından
Yaş genç heralde :) çünkü bi yaştan sonra bide bulasikta hiç bitmeyince makine onlar için daha iyi oluyor da
(45,024 puan) tarafından
50 yaşında 30 yıldır yikiyom daha da yıkarım diyo sjsjsjs
tarafından
Gencmis kız daha :)
(45,024 puan) tarafından
Ufff sormaa :D
tarafından
Benimkide 50 yaşında:D
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Filtre temiz ise niye kokar deterjan iyi değildir. Ya da her çalıştırman da kapağına biraz çamaşır suyu dök 
tarafından
Finish tablet kullanıyorum
0 oy
tarafından
A101 de falan makine kokulqrı var ondan koydun mu hiç
tarafından
Aldım ondan 2 sene önce falan oda birkaç ay güzel koktu sonra kokusu gitti baya da pahalıya almıştım halbuki
tarafından
O zaman alt tarfta sorun vardır pervanenın altını çıkarıp temizlemelisin
0 oy
(163,510 puan) tarafından
Makinani bos cakistir makina temizleyiciyle 
tarafından
Evet bu aralar hiç kullanmadım onu da. Onun yerine tablet koyup boş çalışırsam olur mu ki ya
(163,510 puan) tarafından
olur kiz
tarafından
Heh tamam o zaman ya bi deneyim bakalım
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Filtrelerin temiz olduğuna eminsen bide gider hortumuna bak hortumuna bak sıcak suyu ve sirke ve karbonat karıştırıp hortuma dök bosalt bide hortumun bağlı olduğu deliğe bak orasıdır kokabilir 
tarafından
Aslında bende ordan şüpheleniyorum ama çamaşır makinesi de mutfakta ya nasıl bakılır bilemiyorum. Neyse bide eşime diyim bakalım
0 oy
(5,213 puan) tarafından
ben makinenin içi dışı temizlensin iyice diye limon karbonat sirke 3lüsüyle 1saat boş çalıştırdım tertemiz oldu ama 2. çalıştırmamda sonuç yine eskisi gibi fairy kullanıyorum ama giderinde biriken sudan koku geliyo galiba
tarafından
Bu karışımı hangi kısıma koydun peki
(5,213 puan) tarafından
limonu bardak kısmındaki yerlere taktım karbonatla sirkeyi gelişi güzel salladım içine ama kısa süreli çözüm bu
tarafından
Hımm anladım canım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Giderin olduğu yerden koku yapıyor olabilir canım eski oturduğumuz evde ordan koku yapiyordu 
0 oy
tarafından
Benimde öyle makinem yap heryeri temiz içini desen temizliyorum hep günlük makine açtığım halde kokuyor boş çalıştırdim kaç kere temizleyeci suyuylada yok kokuyor
0 oy
tarafından
Koku gidericiler var alıp onlardan asabilirsin 

Yada bulaşık Makinesi temizleyicileri var bı dene 
tarafından
Koku giderici aldım ama şuan oda kokmuyor dandik çıktı.
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Tuzu ve parlatıcı yuzunden aynı sorunu yasadım finish aldık hıc koku kalmadı bole ekstra durulamayı açtık hiçbir şey kalmadı koku dıye 
tarafından
Parlatıcı kullanıyorum. Finish tablette kullanıyorum bide tuz alayım bakalım
(4,061 puan) tarafından
Tuzla parlatıcı fınısh ama deterjan Fairy Platinum Plus kullanıyorum
0 oy
tarafından
Makineni arada bir boş çalıştır temizleyici ile. 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Benimkide iyi yikamiyor yaa temizleyici aldim suan bos calistirdim bakim nasil olck
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Benimde önceden kokardı sirke koydum koku falan kalmadı bi çay bardağı sirke biraz çamaşır suyu bi tane tablet koy boş çalıştır bak koku falan kalıyor mu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 465 göst.
15 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 538 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sevgi tanemm (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.