0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya  nasil yatirirsam yatiriyim kafasini ye geriye dogru atiyo yo yana ceviriyo bi sekilde o tvye bakiyo kapatiyim desem büyük 4 yasindaki oglum kapattirmiyo cizgi film.izliyo niye bu kadar tvye bakiyo normal mi:ermm:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üç aylıkken bilincli olarak bakmiyordur bence 
tarafından
Bilmiyorum ki sesi mi dikkatini cekiyo görüntüsü mu cekiyo ama biraksam 1 saat gıkı çıkmadan bakar heralde
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Valla aynı sıkıntı bizde de var ebe doktor kapat başka yolu yok dedi. Tarama temiz çıktı bizim de şimdilik ona güveniyorum ben de 
tarafından
Ne taraması cnm
(13,307 puan) tarafından
2 li ve nifty testi canım
tarafından
He anladim cnm
0 oy
(1,390 puan) tarafından
İlgisini çektiğini için bakıyor bakması normal. Ama daha çok çok küçük sen önüne yastık vs koy izlemesin canım 
tarafından
Oyle yaptm simdi cantam vardi onu koydum bakamayinca uyudu
0 oy
tarafından
Yastık koy önüne görmesin
tarafından
Cantam vardi yanimda onu koydum uyudu hemen
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Aynı durum bizde de var 7 yaşında oğlum için kapatamıyoruz ama bizimki sadece reklam izliyor başka şeylere bakmıyor bizde reklam çıkınca kanal değiştiriyoruz ama yemek saatinde açıyorum bazen özellikle çorba verirken yemiyor çünkü başka türlü kahvaltı meyve ve yoğurtta mamada sorun yok ama çorba sevmiyor bende o şekilde yediriyorum 
tarafından
Benimki cizgi filmleri de seviyor biraksam aksama kadar izler
(1,791 puan) tarafından
O zaman biraz fazla oluyor canım dedikleri gibi yastık koymayı dene önüne surunene kadar idare eder seni

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 257 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylül cantürk (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,074 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,210 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Döndü68 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 992 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,909 soru

24,189,967 cevap