0 oy
322 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,136 puan) tarafından

Hamarat bacılarıma sesleniyom:D içli köfte yapıcam gecen yaptım cok kalın ve kuru oldu neden bilmiyorum şimdi yine yapacam kıymasını kavurdum dışını yogurucam püf nokta verin nasıl yapsam ince ve lezzetli olur:angel:

İnşallah alnımın akıyla çıkarım bu işin içinden de eşim cok ısrar etti rezil olmak istemiyom:D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapmadığım tek yemek içli köfte :(
(7,136 puan) tarafından
Zor ama deger :)
-Reklam-
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Selma nerde o yapmistir
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Annem hamuruna kaynamış patates koyuyordu yumuşak olsun diye 
(7,136 puan) tarafından
Aa ilk defa duydum kız tadı güzel oluyor mu bari
(2,263 puan) tarafından
Antep usulü yapar çok güzel olur
0 oy
tarafından
Canim hamuruna ne katiyon benm verdigim tarifi yap nefis olur bide iyice. Yogurman lazm merhem gibi olcak elini hafif islatarak acacaksin..

Ben hamuruna kemiksiz tavugu cekiyom robitta 1 soganla beraber katiyom bide   haslanmjs patates 1 yumurta biraz kisnis 1 yemek kasigi salca onceden hamurunu islat biraz bklesin sonra bu malzemeleri kat guzelce yogur ama hamurunu etli yaoacaksan o tarifide veriyim
tarafından
Okurken yoruldum kız, ama çok güzel bir yiyiciyim yaparsan haber ver -.-
tarafından
Ahahaha tmm cankm;))
(7,136 puan) tarafından
Kız biz, sadece ince bulgur un ve yumurta koyuyoz o nasıl hamur ki ilk defa duydum hangi yöreye ait
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hiç yapmadım tarifleri bekliyim şurda
0 oy
(843 puan) tarafından
Benim canım da istoyro da yapamam diye yapmıyorum hamur yaparım kuru yaparım korkuyorum hasliyor musun kızartıp mi
(7,136 puan) tarafından
Haşlıyorum canım kızartma agır oluyor
0 oy
tarafından
Biz suda olanı yapiyoruz onunda püf noktası hamura şiş koyuyoruz yani şiş dediğim toz şeklinde 
(7,136 puan) tarafından
Toz şiş ne kız
tarafından
Bilmiyon işte boşver :) bizim buralarda hamur tutsun diye koyarlar
0 oy
(641 puan) tarafından
Canım ben yapıyrm çok güzel oluyo eğer ıslak olmasını istiyosan iç harcına köfte harcı koy markette satılan kavur kıymayla vr dışını yoğururken imkanın varsa kıyma kat mükenmel oluyo hamırına kıyma kat ıslak ıslak oluyo suyu akıo içşnden yerken valla
(7,136 puan) tarafından
Sade bulgurlu yaptım kız burda ilkleri duyuyorum valla kıyma tavuk patates koyanlar varmış. Bi de kıymayı çig mi koyuyon hamuruna
(641 puan) tarafından
Canım hamur malzemesine kıymayı koyuyosun çiğ bir şekilde sonra iç harcına ister tavuk şster kıyma koy çok güzel oluyo ikiside kavuruyosun zaten bnde bulgurlu yapıofum önceden kuru oluyo du ama kıyma koyunca ıslak ıslak oluyo bide iç harca köfte harcı koy
(7,136 puan) tarafından
Bi dahakine deniyim Bi kız bakalım nasıl olucak bu sefer de kuru olursa tövbe bulgurlu yapmıcam kıymalı ya geçiş yaparım :D
(641 puan) tarafından
Yap yap valla güzelr oluyo ama içine mutlaka köfte harcı koy öyle güzel oluyoki

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 461 göst.
5 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
23 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 452 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 737 göst.
7 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadimeeee (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,449 cevap

332,307 kullanıcı

...