0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (515 puan) tarafından
Kizlar gunaydin gecen gunden beri sutum azaldi bugun gece 4 ten beri hic gelmiyor. Gecen aksam balik yedim bebegim kakasi cok koktu sonra sutum azaldi mama vermeye calistim almadi kasikla zorla da olsa mama verdim bugun ugrasiyorum gelmiyor bir iki damla geliyor. Sutu arttiracak ne yiyebilirim. Rezene anason cayi var 1 bardak ictim. Pekmez yedim su seklinde. Hunnap rezeneli var ondan da ictim suyu fazla icerim zaten. Ne yapabilirim bilmiyorum. Bebelac bar aptamil SMA var diliyle geri ittiriyor kasikla veriyorum cikariyor aninda 

3 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yemeklerden önce aç karnına bı tutam dereotu çiğneyip ye. Tahin helvası. Rezene ve ısırgan otu çayı. Bu de eczaneden Galactago damla.

Bende bunlar biraz etki etmişti. Benimde çok sütüm olmadı 6 ay benim sürekli yememle gitmişti. Bi de neden olmuyo neden azaldı insanların ah sütü yetmiyi mu baskısıyla bitti 6 ayın sonunda
(515 puan) tarafından
Cok saol canim doktora gitme zamanimiza az kaldikca stresten azaliyor galiba. Damlayi da esim alacak tesekkurler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol bol su meyve suyu hosaf özelikle hurma ve incir havuç tahin pekmez tahin helvası  bulgur soğan  m

Kuru.baklagillerde süt yapar ama gaz olmasın diye kimyon at.ye ac kalma düzenli ye  badem ceviz fındık tüket  humana emziren anne cayi var  humana rezene kimyon cayi var ben kullandım 11 ay olucak hala emziriyorum şükür  tabi artk bunları yemeyi ihmal ettim yine yiyecem azalıyor çünkü yenmeyince bide kahvaltını yap yumurta kasar peyniri mutlaka olsun ben bal a toz tarçın ekleyip yedim çok güzel süt yapıyordu  ama bal yedigiginde bebegin kalmasına bak kırmızılık yani kan olursa yeme alerji var demek benimkind3 olmadı çubuk tarçın zencefil meyan kökü ve karanfil kaynattım ictim  sürekli  kuru dut kuru üzüm bunlar gerçekten tüket   
(515 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok saol.Gecen gunden bulgur pilavi vardi onu yedim simdi ustune de ceyrek cay bardagi sekilde Kimyon ictim insallah olur esim de helva alcak saol tekrardan kuzum
0 oy
tarafından
Hoşaf yap iç bulgur ye soğan ye

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 79 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisa17 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 361 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Oglumveben (2,954 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,886 soru

24,437,008 cevap

352,951 kullanıcı

...