0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebegim 5 aylık hatta beş buçuk diyebiliriz  sürekli. Emmek istiyor gece 1 saat de  bir  kalkar emmeyince uyumax asla onada kanana kadar emecek yarıda alirsan bida asla uyuyamazsın basar çıglıgı susturamazsın da   uykusu da zaten 1 saat anca sürüyo bi saat drn fazla uyumaz  bazıları gece bebegim hiç kalkmaz sabaha kadar kesintisiz uyuyo dio hayret ediyorum imreniyorum resmen yaaa nasıl oluyo bu die    gündüz de sürekli kucak ilgi istiyo yemek yaparken yere bırakıyorum 5 dk anca duruyo sonra aglamaya başlıo uyutur ken resmen uyku ile cebelleşiyoruz ninni    sure bişey açıom  ayagım da sallıom yastıga kor komaz aglamaya başlıo ıslak mendil paketi ne bulursam sıyırdatıyom ses çıkarıyom onların sesine susuyo sonra uyku moduna geçiyo sizin bebelerde mi böyle gece sürekli kalkmaması için ne yapmam lazım saat başi kalkar gece 

17 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sütün yetmiyorsa eğer gece emzirmeden sonra 30cc mama verebilirsin.Bebegininkucaga alistirdiysan çok normal 5dkkadan fazla durmaması ya da emzik vermiyorsa seni emzik yerine kullaniyor
tarafından
Sütüm yetiyor canım sütüm var  acaba doymuyır mu die mama aldım ma hiç yemedi mamayı  doktorda gelişimi gayet çok güzel dio
tarafından
Kucaga da giç aliştirmadim ama  sürekli almadım kucama neden böyle oldu bilmiom
(6,189 puan) tarafından
O zaman bebeğine uyku eğitimi ver ya da dediğim gibi emzik vermediysen seni emzik olarak kullaniyor
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim çok saol
-Reklam-
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Doymuyor olabilir bu aylarda mideleri büyüyor galiba oğluma da mama vermiştim bu aylarında 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Benimkini anlattin ekstra olarak gündüzleri 30 dk uyur 31. Dk da uyanir yogurt vermeye basladim yavastan uyku yapio galiba biraz daha iyi simdi 
tarafından
Kaç aylık canım
(1,805 puan) tarafından
5 buçuk aylik
tarafından
Yogurt ne kadar veriosun canım bende veriom da bi iki çay kaşigi anca
(1,805 puan) tarafından
Kendim basladim artık canim mayalamaya öğlen 1 corba kaşığı  aksam o kadar veriorum
tarafından
Ben kendim mayalıom zaten hazur yogurt yemiyoruzda  bend3 akşam veriim bakalım inşallh uyutur))
0 oy
(502 puan) tarafından
Ayyynu benim kizim da boyleydi. Emzik verdim almadi asla kabul etmedi. Meme emerek uyurdu hep. Sonra memeyi kendi kendine birakti. Hamileyim birde sanirim ondan birakti.. ne zamanki memeyi birakti gece kalkmamaya basladi. Ama 13 aylikken birakti memeyi. Su an 16 aylik. Yatmadan evvel guzelce doyuruyorum altina bakiyorum uyuyor. Ama senin bebegin daha cok kucuk zamani var daha annesi
tarafından
Ama ben duyuyorum burada olsun başka yerde olsun nbegğm gece giç. Kalkmaz diyenleri
(502 puan) tarafından
Benimki 15 aydan sonra kalkmamaya basladi valla erken zamanlarda saat basi uyaniyordu. Sansli degiliz demekmki canim bu konuda
0 oy
(45 puan) tarafından
Doymuyodur mamayı değiştir canım hipp öneririm sana 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(25,180 puan) tarafından

Alışkanlıktan o emen memeye bağımlı çocuklar hep kalkıyor wmzik niyetine bizi emiyor benimki de öyle 9 aylık olmak Üzere içmese de o sütü ağzında 5 dk tutar memeyi öyle yatırırım yine :) gece 3 ten yada 2 den sonra 2 veya 3 er saat uyuyo bu aralar yoksa saat başı kalkar dişte çıkarıyo oda düzeni bozuyor tabi. Şimdilik ben memnunum halimden emdiği kadar emsin bakalım :) 

tarafından
Nereye kadar emecek ler bakalım :)
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anliyorm ki kizimda aynı cunki 7 buçuk aylık hala geceleri 1 2 saate emmeye kalkıyordu su son 2 gecedir beş dk bir kalkmaya başladı ben emziriyorm salliyorm uyutyrm tam yaticm geri uyanıyor kimsede durmuyor oyun istemiyor emmek istemiyor uyumak istemiyor dış çıkarmadı daha belki ağrısı vardır diye az bı ağrı kesici verdim yok hala aynı bende cozemdm ne zamn duzelck bilmiyorm :( inan benmde halim kalmadı sinir sistemi diye birşey kalmadi
tarafından
Allah yardımcımız olsun canım inşallh
0 oy
(999 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın şuan cildirmanin esigindeyim doğduğundan bu yana kesintisiz bir saat uykusu yok sabaha kadar uykuyla bogusuyorum.  Sürekli emmek istiyor emerken yanına yatıyorum yine yok .. doymuyor mu diyorum mama veriyorum yine aynı .. artık duzelicegine dair hiç umudum kalmadı
tarafından
Benrabbim yardımcımız olsun canım me yapcan bişey yapamıon 6 buçuk da uyandı emdi şimdi gene emmek için uyandı emzirmeyince uyutamıom yıkıo ortalıgı
0 oy
tarafından
Bizimde yeni bes ayimiz bitti boyle degiliz canim ayakta sallama uykuyu geç  getiriyodu benimki dalarken cok zorlanıyodu hemen biraktim simdi sallamiyorum emip uyuyo bide sütun  yetmiyor olabilir gece uykusuna gecmisse kizim uyanmiyor cok şükürki gündüz  uykulari kisacik ama 3 kez filan 
tarafından
Maşallh canım nazar degmesin yaaa benimkide dizene girwr inşallh
tarafından
Insallah canim insallah yaa
0 oy
tarafından
Ayy yemın ederım aynıyız 6 aylık bak gece sureklı sureklı uyanır memede uyumak ıster gunduzde ıyıce oyalarım hıc bır ıs yapamam sonra mızmızlanır besıge koyup salladıgım an krıze gırer cıngırqk sallarım  ki sussun anca o sekılde uyur ama yarım saat bılr surmez uykusu hemen uyanır vala gunduz uyumasa daha cok ısımı yaparım o derece yanı cunku uyudugunda cıt cıkaramıyorum hemen uyanıyor dıye oyle basındayım kucagımda mutfakta bır elle et dogradıgım bıle oldu o ara elını ete atıyo bıcaga atıyo herseye ya kurabıye yapacaktım yaglı kagıt cıkardım kucagımdaydı o kagıdı bı tuttu bırakmadı sert bır sekılde de tutuyor vala ınan aynıyıyız ya cok zor dımı bende ınsanlara bakınca masallah dıyorum benım kızda oyle bır ses var cıglık attı mı bınayı ayaga kaldırıyor en cok da o ses benı mahvedıyor:(
tarafından
Ay aynen bide seslwri çok çıkıyorki
tarafından
Şuan kulagım patlıyo o sesten vala ya bi benım kızımın sesı bu kadar cıkıyo ya:(
0 oy
(15,560 puan) tarafından
Alışkanlık ediyorlar bence 11 aylığız hala uyanıyor gece sık sık 
tarafından
Bende yaşına degince uyanmaz diom ya
(15,560 puan) tarafından
Uyanan bebek uyanıyor sabah 5.3p da memeye kalktı hala ayakta tamamen uyandı
tarafından
Güne başlamış erkenden :)
0 oy
(7,135 puan) tarafından

Kız daha dur benim oglum bir bucuk yasına girdi hala geceleri saat başı uyanır ben bir bucuk yıldır o zorlugu cekiyom :'(

tarafından
Amaaaanıııın yat deyince yatmıo mu o zaman larda yaaaa anlar artık ne dedigini
(7,135 puan) tarafından
Valla dün saat11 den 1 e kadar salladım uyutamadım sonra bıraktım oturdum TV karısına o da yerde yatıyordu Bi de baktım uyuyakalmış bu cocuklar ters anam yat dersin yatmaz yatma dersin yatar işte :D
tarafından
Allah yardımcımiz olsun canım :)
0 oy
tarafından
10 ay 5 gunluk  bebeğim  bmbizdede durum aynı kesintisiz uyudugunu ve uyuduğumu  bilmem 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Kucağa kokuna alışmış olmalı canım benim bebeğim bir buçuk aydan beri kesintisiz uyur geceleri sabaha kadar uyanmaz ben emzirmeye kalkarım şuan iki aylık gece ve gündüz ayrımını yaptı şükür  uyanmiyo ben uyaniyom emzirmeye kucağıma alınca emme vakti olduğunu biliyo uyuduğu yerden emip  geri yatiriyom beşiğine ilk bebekse kucağa alışmıştır 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Canım destekli uyuduğu icinn meme olmadan uyuyamiyor önce uyku saatlerini düzene şok bir hafta boyunca akşam hep 8 de yatır uyku rutini yap mutlaka gündüzde 7 de uyandır fazla uyursa kaldır mutlaka gün içinde de 2 saate bir uyut 1 saatten fazla uyursa mutlaka uyandır. Gece uykusuna gecmeden minimum 2 buçuk saat uyanık kalsın. 1 hafta boyunca bunları yap daha sonraki hafta desteksiz uyutmaya çalış gece her uyandığında meme vermeden uyutmaya çalış gece sadece o uyurken bsle 12 de ve gece 4 te ama kesinlikle bebeğin uyanıkken meme verme. O saatlerde uyanık olsa bile uyut öyle ver. Biraz zorlanirsin ama düzelir inşallah.
tarafından
İnşallah canım ya tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kucağa alıştırmadım almadım kucağıma demişsin ya ondan böyle yapıyor olabilir gün içinde daha çok ilgilen oyun oyna onunla zaman geçir canım sana doyamadığı için acısını çıkarıyor olabilir. 
tarafından
Gğn içinde de işlerim oluyo yemek di bulaşikdi derken pek ilgilenwmiom ilgileniyorum gene ama öyle biraz gçnlğni yapınca hemen mutfaga koşturuyom
(3,209 puan) tarafından
O da acısını böyle çıkarıyor işte canım yapacak birşey yok ya onunla ilgileneceksin ya da o ilgini çekecek bir yöntem geliştirecek. Onun için de kolay değildir inan çünkü normalde günde 14 saat uyuması gerekir o dönemde...
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Emzik emiyorsa ver en rahatı ka4nini doyur ver ağzına emmek istyorsa o kadar emziği emer bazı bebekler ac olmasa bile emmek istyo5 
tarafından
Emzik emiyor canım veriyorum ama bazen almıyo h b

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 06_nur_66 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,198 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu