0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (969 puan) tarafından
Kizlar geceleri uyumadan bebegime bı biberon hero baby pirinç unu maması yapıp içirip uyutuyordum ama 1 hafta oldu napiyorum icmiyor geceleri uyumuyo sutumde artık eskisi kadar bol değil 10 aylık. Siz gece uyumadan ne yedirip uyutuyosunuz bebeğinizi lütfen yardım edin

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İrmik bebe bisküvisi muz veyata armut veya elma Cennet hurması bunlardan birini irmikle karıştır ben geçen gün muz irmik Cennet hurması ve bademi karıştırdım hem enfes oldu hemde çok doyurucu 2 tanede bebe bisküvisi baya bı bişey yemedi irmik tok tutuyor
(969 puan) tarafından
Olur onuda denerim canım saol
tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Mamayi degistir canım farklı mamalar ver bazen irmikten mama yap pirinç unu da olabilir 
(969 puan) tarafından
Çeşit çeşit var pirinç unu hepsi aynı tat değiller irmikten mama nasıl oluyo tarif edebilir misin
(6,075 puan) tarafından
1 yemek kaşığı irmik 1 su bardagi su pişir biraz koyulasinca pekmez koyabilirsin meyve rendeleyebilirsin karıştır çok koyu olursa suyu biraz daha ekleyebilirsin biberon yapmak istersen
(969 puan) tarafından
İrmik biberondan içiliyor mu canım
(6,075 puan) tarafından
A bak onu sordugun iyi oldu biberonun deliğini büyült belki az geliyordur ondan da içmek istemez
(969 puan) tarafından
Valla baya geliyor bizim biberondan. Ama dediğin tarifi yapacam tabak maması olarak
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Bebe bisküvisi sütle ezip veriyorum bazen de muhallebi veriyorum yoğurt bebe bisküvisi veriyorum 
(969 puan) tarafından
Süt zararlı dediler diye korkup vermedim yoğurt eksi olmaz mi canim
(13,026 puan) tarafından
Yok canım valla ben veriyordum ama yarı yarıya süt su olarak yoğurdun içine bebe bisküvisi katınca tatlı oluyor
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Benimkiler 3tne oglumun3 yasna kadr emzrdim ve hiç ek gida yemedi doğru duzgun smdi 10 yasnda masallhi var 2side 2yasa kadr emdi 5yasnda doğru düzgün bisey yemiyo icmiyo 15kilo yastlarndan geri 3 5 kilo 3cusu 3aylim dha anne sütü aliyo tek
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canim bende pirinc unu yapip iciriyorum 

Internetten bakarsan gorursun gece mamalarini canim
0 oy
tarafından
Pirinç unu yerine devam sütü ver. Pirinç ununu bu kadar çok verme

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
9 cevap 406 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 312 göst.
18 Ekim 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Serapse (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
17 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Dunya.dln (650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,428 cevap

349,077 kullanıcı

...