0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (804 puan) tarafından
Kızlar boynumda kistik nodüller saptandı geçen yıl 6 ayda bir çağırdılar pandemi hamilelik gidemedim ama bu kistler in bir tanesi fındık kadar geçen yılda öyleydi fakat boğazım sürekli ağrıyor ve o kistin olduğu yer öğrendiğimden beri hep bir ağrı var şimdi size sorum bu kistleri alırlar mı başına gelen var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(12,998 puan) tarafından
Bilmiyorum canım geçmiş olsun ihmal etme sen 
(804 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kac mm veya cm canım  boyutu ne yani
(804 puan) tarafından
Canım doktor doğuştan olabilir çok sorun yaratmaz ama takip edilmesi gerekir dedi tam ses tellerinin orda ele geliyor bildiğimiz fındık kadar mm bilmiyorum canım
tarafından
Ultrasonla bakilip ölçülmedimi benimki ele gelmiyor ultrasonda  farkedildi 3mm nodul bogazimda bende senede bir kontrole gidiyorum 1 cm ulasirsa biyopsi alacagiz dedi  ama cok şükür  2 yıldır  büyüme  yok
(804 puan) tarafından
Canım benimde ultrasonda bakıldı ama bişey denilmedi kistik nodüller var takip gerek dedi en iyisi ben gidiyim yine
tarafından
Git sakın ihmal etme sende bikac tane var belliki ölçüleri  soylerlerdi ama nasıl  soylemedilerse bende 2 ay once gittim kontrole
(804 puan) tarafından
Tamam canım gidicem mutlaka ağrı yapıyor çünkü
tarafından
1 cm büyükse  biyopsi olabilir
(804 puan) tarafından
İnşallah kötü bişey yoktur ya korkuyorum böyle şeylerden
tarafından
Insallah  canim korkma kiz hatta bazıları  zamanla belirginsizlesebiliyor benimki oyle mesela ama kontrol asla aksatma
(804 puan) tarafından
İnşallah öyle olur benimde canım ya Allahım korusun bizi
tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Ses tellerinde var mıymış bişey peki. 
(804 puan) tarafından
Muhtemelen canım çok konuşmuyorum sesim kısılıyor
tarafından
Dr nasıl sorun yok dedi peki gırtlak kanseri de byle baslıyo. Bnce baska bi dra görün. Bnim annem gırtlk kanseri ve ses kısılmasıyla ilk teşhis kondu.
(804 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gidicem canım sağol annene çok geçmiş olsun canım rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin
tarafından
Amin canım bzimki sinsi ilerlemiş annemin komple gırtlağıjı aldılar kanserdi yani. Radyoterapi flanda işe yramadı. Şuan boğazında delik var ordn nefes alıyo. İhmal etme sende umarım sninki iyi huyludur sorun yaratmaz sana rabbim tüm hastalara şifa versin.
(804 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun sağol
0 oy
(507 puan) tarafından
Bu nodül genelde çoğu insanda oluyor ama önemli olan ne kadar büyük olduğu mesela bende de var elime gelmiyor ultrasonda göründü ama genelde sıkıntı olmuyor sadece takip altında tutuluyor 
(804 puan) tarafından
Öyle tabi canım en azından erken teşhiste tedavi var ne kadar geç o kadar kötü
(507 puan) tarafından
Aynen tabiki ama bence bisey çıkmayacak inşallah:)
(804 puan) tarafından
Ay ağzın bal yesin inşallah canım benim
(507 puan) tarafından
Hepimizin inşallah:)
(804 puan) tarafından
:)))))
0 oy
tarafından
Alırlar canım aplamin da vardı hemde baya büyük on dakikalık bir ameliyatla alındı geze geze eve gedik beraber yağ bezesiymis onun 
(804 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bakalım doktor ne dicek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
7 cevap 309 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,176 soru

24,165,563 cevap

335,579 kullanıcı

...