0 oy
337 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Iki doğum yaptım ılk normal digeri sezeryan geç geldi kızım 41 + 6 da neyse karnım ilk doğumda zati sarkmıştı ama umursadım zayıftım çünkü ama ikinci de daha çok sarktı yedikçe daha çok afedersiniz temizlik yapınca onumu bile göremiyorum bide ikiciye hamile kalmadan maydonoz suyu içerdim daha da zayıflamıştım ama şimdi siz neler yaptınız 

4 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sadece bölgesel zayıflama mi yoksa kilonuz çok mu 
tarafından
Ay cnm babada yardimci olsana ☺️☺️☺️
(5,725 puan) tarafından
Hepimiz aynı dertten muzdarip olduk hayatım diyetle geçti
tarafından
Ay cnm bende valla spora başladım şeker ekmek yok 14 kilo verdim hamile kaldım geçen haft düşük yaptım şimdi yeniyim daha bişey yapamıyorum biraz daha toparlandiktn sonra devam bakalım artık bı 10 kilo daha vermem lazım ya
(2 puan) tarafından
Kilo yok canım ya karnım aşağı sarkmış sinir oluyorum onada
(5,725 puan) tarafından
Kuzum çok geçmiş olsun sen biraz daha toparlarsin kendni yaparız Allah'ın izniyle yeterki sağlık olsun
tarafından
Çok sağol bitanem tabiki insan yeter ki istesin
(5,725 puan) tarafından
Korse kullandinmi canım bolgeselse yapabiliyorsan mekik yada karın hareketleri yaparsın he kelin ilacı olsa başına surermis: )
tarafından
Göbeğin için her akşam yatmadan 40 dakika önce yoğurt pulbiber ve limon dene ben çok etkisini görmüştüm benim göbeğinde çok sarkmisti sanırsın 5 çocuk anneisyim
(5,725 puan) tarafından
Aynen canım hepsi olur sende sağlıkla istediğin herşeye kavuşursun inşallah
tarafından
Kız ne korsesi 48 beden olmuştum ☺️☺️☺️ valla bende mekik yapamadım başta göbeğim izin vermiyodu ufak egzersizlerle başladım kilonun hafifledigini hissettiğimde de ip atlamaya başladım ki en etkili kilo verme ip atlamayla oluyo valla
(2 puan) tarafından
10 aylık bebeğim var yesem süte zararı olmaz mi
tarafından
Yani ona bişey diyemem valla iyice araştır istersen cnm
(5,725 puan) tarafından
İp atlamakta güzel canım masallah sabah ılık limonlu su gecede egzersiz yapsan hafif olur bence
tarafından
Sabah limonlu suyumu kesinlikle rutin haline getirdim ben sürekli içerim arada ağrım oluyo cnm benim ağır geçti dış gebelikte iç kanama riskim yüksekti doktor bana zaten öleceksin dedi Allah canımı almadı o yüzden korkuyorm tam toparlandiktn sonra tekrar sıkı spora başlıca insallah
(5,725 puan) tarafından
Limonlu su hem içini temizliyor sanki canım. Doktor öyle dediyse kanama da kötü Allah korusun ömrün varmış canım benim
(2 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun iyi olunda kiloyu boşverin siz
tarafından
Kesinlikle bitanem bakalım artık nasıl olcak
tarafından
Kesinlikle cnm bnm önce sağlığım sonra kilom insallah
(5,725 puan) tarafından
Olur olur Allah'ın izniyle kadın istesin herşeyi başarır
tarafından
Kesinlikle cnm bnm
(5,725 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Canimmm ❤️❤️❤️❤️❤️
(5,725 puan) tarafından
Can ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm maydanoz suyu derken göbeğe etkili mi 
(2 puan) tarafından
Valla bende yaradı maydonoz limon kaynatıp her akşam yatmadan içip uyurdum bana iyi gelmişti göbek gitmişti
tarafından
Yaaa en kısa sürede denicem insallah
0 oy
(140 puan) tarafından

bende aynı durumdayım kızım 10aya girecek göbeğim hamile gibi kaldı. zamanla toparlar diye düşünüyorum :) teselli :D

0 oy
(3,239 puan) tarafından

1 sürahi suya 

1 elma 

1 limon

1 çubuk tarçın 

Maydonoz atıp 1 gün bekletip içiyorum çok faydalı 

Ve sürekli bölgesel spor yapıyordum 2 hafta yaptım toplanmaya başlamıştı geri bıraktım :'(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 28.08.PAPATYAMM (2,704 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 141 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bayzaaa (80 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 221 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,679 soru

24,101,994 cevap

332,464 kullanıcı

...