0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından
Emziriyorum ve ilişki sırasında bi kaza oldu napacam bilmiyorum ertesi gün hapını araştırdım 1 hafta emzirme diyor benim oglan 17 aylik sütsüz dururda memesiz durmaz off off ya tutarsa diye düşünüyorum napacam bilemedim

4 Cevaplar

0 oy
(53,862 puan) tarafından
olmus yine olanlar ☺️☺️ ilk sütü mu sagip vermiyorlardi biseydi sanki bir hafta durmaz ki memeden kesilir bebeler
(534 puan) tarafından
Aynen eşim hap aldida 8 saat demis eczacı valla 1 günde vermem  sorun değil 1 hafta diye aklim cikti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim iki gün  once yaşadım mecburen bende ictim kızıma  birgün  sut vermedim hep sagdim döktüm   mama verdim ihtimale bırakmak  istemedim mecburen
(534 puan) tarafından
Benimki büyük mama icmesede olur ama iste meme tiryakisi ama 1 gün idare ederim sanirim
tarafından
Ben surekli sagdim  güya  hormon gecermis sende dayanabildigin kadar vermezsin  benimkide durmadi vermek zorunda  kaldım recetede en az 8 saat vermeyin diyodu ben 12 saat sonra verdim
(534 puan) tarafından
Hangi hapti acaba ?
tarafından
Lavo biseydi ama unuttum gii☺️
(534 puan) tarafından
Ertes bizimki heral
tarafından
Receteye bak bakim kac saat diyo
(534 puan) tarafından
8 saat diyor ondada 8 saat sonraki sutu sağıp atin emzirim diyor
tarafından
O zaman ic direndigin kadar diren sütünüde o surede sağ dök  kuzum
(534 puan) tarafından
Gece içtim bile canım esim gitti aldı  gece emmiyor benim oglan şimdide hala vermiyorum 11 saat filan oldu bakalım emzirmeden de sağarım artik
tarafından
Aaa cok guzel canim bende oyle yapcaktim ama geceye kadar saati cok gecmis olcakti mecbur gündüz  icmistim hadi hayırlısı
0 oy
tarafından
Sütü döküyorlar iki üç gün yine iyisin çocuk baya olmuş 17 haftalık 
(534 puan) tarafından
8 saat demiş eczaci
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Dr um emzirebilirsin demişti bana (mecburen) 
(534 puan) tarafından
Eczacı 8 saat demiste  1 günde idare ederim yeterki o kadar olsun
tarafından
Ya ella aldım.ben 1 hafta demiş eczaci:( bebeğim 5 aylik napcam :( aptamil veriorum ama almio biberon kaşık almio:( hapta etki etcekmi bilmiorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 261 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 550 göst.
13 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,020 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,107 cevap

330,151 kullanıcı

...