0 oy
470 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (656 puan) tarafından

Özel bölgemde kasintim ve çok fazla akıntım var diye yazdi doktor kullanan var mı gece yatarken mi kullanicam çünkü afedersiniz saat başı lavabom geliyor 

Nasıl kullanicam hani vajinaya koyuluyor biliyorum da yatarken mi gün içinde mi koyucam ya da koyduktan sonra fitili lavaboya gidebilir miyim etkili bi fitil mi 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fitiller genelede gece kullanılır. Çünkü ayağa kalktığında hemen çıkabiliyor. Gece yatmadan önce kullan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka marka kullanmıştım. Gece yatarken kullanıp sabaha kadar kalkmaman lazım. Bemim de idrar sorunum vardı. Doktor en az 4 5 saat kalsın demişti. Mümkün oldukça tuvalete çıkmamaya çalış kullandıktan sonra
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ben iki hafta önce aynısını kullandım, hiç bir belirtim olmamasına rağmen enfeksiyon çıkmıştı bunu verdi doktor, gece yatarken koyuyosun, sabaha iç çamaşırın sarı olur ona göre önlemini al korkma dedi doktorum, 6 gün kullan sonra aradan bir hafta geçsin tekrar idrar kültürü yaptır dedi dün yaptırdım ve bugün enfeksiyonum geçmiş sonucu çıktı çok şükür :) sana da şifa versin rabbim inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,192 soru

24,013,073 cevap

327,870 kullanıcı

...