0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (905 puan) tarafından
kizlar bi sapuan aldik ama.sonra baska site o urunler orjinal degil.demisti bende orjinal raporu istettim.siteden bu siteye trendyol sure vermis belge yollayin diye bide iade talebi olusturulmis tabi ben sampuanlari geri iade etmedim orjinal istenilen belge suresi doldurmus diye trendoyl 184 tl geri yolladi .. basina gelen var mi 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
E paranı geri almışsın işte Trendyol ne suçu var bence çok güvenilir site
(905 puan) tarafından
geri yatirmislar ama ben sampuanlari iade etmedim ..ileride sampuanlar iade edilmedi diye geri parayi yatirmami isterler mi bu konuda endise yasiyorumm 1aydir ugrasiyorum
(2,319 puan) tarafından
Aynen trendyol çok iyi. Ben 38 liraya kahvaltılık aldım kusurlu geldi üstüne 30 liralık kupon verdiler kusurlu diye.
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Eee paranı almışsın mağdur olmamissin
(905 puan) tarafından
urun halen bende  ben yollamadim geri
(2,350 puan) tarafından
Ha satıcıyla irtibata geç ver parasink
(905 puan) tarafından
satici iadeyi kabul etmis  gorunuyor cunku orjinal raporu istedik yollamadi satici
(2,350 puan) tarafından
Allhalla arama sansisinuz yokmu
(905 puan) tarafından
raporu yollamadiklari icin  trendyol parami yatirmis bekliyorum mail gelsin
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Trend yol iyidir ya é vermiş işte paranı daha ne 
(905 puan) tarafından
geri yatirmislar ama ben sampuanlari iade etmedim ..ileride sampuanlar iade edilmedi diye geri parayi yatirmami isterler mi bu konuda endise yasiyorumm 1aydir ugrasiyorum
(14,216 puan) tarafından
Ya boşver bir şey olmaz olsaydı Trend yol sana ürünleri gönder derdi boşver koy bir kenara dursun biraz ama istemezler daha. Isterlersede o zaman aklınız nerdeydi dersin
(905 puan) tarafından
inan bunlarla ugrasmak insani delirtiyor ya
0 oy
tarafından

Kız bela deme Trendyoluma. Çok kaliteli şeyler aldım ben hiçbir yerde bulamadığım 

(905 puan) tarafından
tarafından
Müşteri hizmetlerini arayıp sorsaydın ya kız. 1 aydır kendi kendini yiyeceğine :)))
(905 puan) tarafından
asistana yazdim .. bilgi verilecek denildi amanbunlarin bi bilgi vermesi haftalar suruyor
tarafından
Sen en iyisi müşteri hizmetlerini ara
(905 puan) tarafından
kiz o kadar zaman gecmiski musteri hizmetlerine baglanmak icin bilginistiyorlar bende trendyol asistanina yazdim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,480,436 soru

24,224,487 cevap

338,847 kullanıcı

...