0 oy
174 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Kızlar Facebook a girmedik ama gece eşimin Face hesabı 1 civarı girdi gözüküyormuş. Eşimde uyuyordum diyor nasıl oluyor bu iş ya. Bilen var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şifresi başkasında vardır
tarafından
Yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerden giriş yapıldığını göremiyor musunuz ? Görmeniz lazım hesap özetinden cihaz adı şehir konumu vs
tarafından
Bilmiyorum canım benim Face yok anlamam o hesap özetinden. Nerden bakılır ona
tarafından
Canım uygulama üstünden ayarlar ve gizlilik/ayarlar/güvenlik ve giriş /giriş yaptığın yerler
tarafından
Çok sağol canım benim ya eşime attım şimdi dediğin şeyi bakalım çıkacak mı. Adam da benden biliyor uyurken sen mi girdin gece diye. Beni sinir etti. :/
tarafından
Eee yok artık sen girmişsen bile nolucak ki yani eşisin sonuçta  . Rica ederim canım orda giriş yapılan cihazların adı yazar telefon modeli falan
tarafından
Yok hani gece gece kurcalıyor musun falan diye kızdı da iyi bir trip attım bende :) aman adam milleti işte :/
0 oy
tarafından
Bazen oluyor ya tam saati saatine göstermiyor ki 
tarafından
Canım eşim akşam bu saatlerde bi uyudu sabaha kadar yani hiç dün akşam nede gece girilmedi. Ama gece 1 de girildi gösteriyormuş
tarafından
İşte o saatler hiç tutmuyor girip cikiyorsun bakınca aktif görünüyor
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Canım bizde kullanıyoruz bazen internetin açık olduğunda aktif görünüyor geçende bizimde gece 2de girilmiş gözüküyordu :D
tarafından
İnternet ve Wi Fi kapalıydı canım ya :/
(1,879 puan) tarafından
Hmm o zaman bilemicem canım malesef :/

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,921 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 492 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,477,658 soru

24,186,809 cevap

336,689 kullanıcı

...