0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
Genelde hep kız oğlan tarafı ile görüşmek istemez uzak olmak vs ister 

Peki hiç erkek tarafının veya kocalarınizin kendi tarafıyla görüşmek hatta aramak bile istemediği oldu mu? Tabiki anlaşamayacgni düşünüp yani en iyisi uzak durmak diye düşündüğü?

(Annesi kardeşi babası dahil

Başlığa ne yazagmi şaşırdım valla umarım olmuştur bu sefer..

18 Cevaplar

0 oy
(1,235 puan) tarafından
Aynen katılıyorum var öyle mesela kocambey:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benden vazgeçer de ailesinden vaz geçmez:D

Bende öyleyim ailemden asla vaz geçmem

0 oy
tarafından
Erkekler kolay kolay ailesinden vazgeçmez çok büyük sorun olması lazım ama yine dayanamaz bence  para mevzusun dan filan mı küstüler
0 oy
(255 puan) tarafından
Oldu canim ama barıştılar 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ailesi vana öyle bişey yaptı ki  eşim ailesinin bana çektirdiklerinden dolayı vicdanı sızlıyormuş  boynum bükük sana karsı  der onlarla da konusmuyor
0 oy
(14,197 puan) tarafından
İki tarafı da sever sayar dengeyi güzel kurdu tabi benimde payım büyük :D 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Tam esimi anlatmissin ailesinden kimseyi aramaz var yanii
0 oy
tarafından

Kayinvalidem ve kayınpederimle 1 yıla yakın konuşmadık.  Sebebi ise kayınvalidemin bana bela okumasaydı hamile kalamıyordum 2 kez tüp bebek denemiştik olmamıştı  . Oğluna sen geç kaldın bebek için falan muhabbeti yaptı birgün dayanamadım patladım patlayis o patlayis sonra mahallede hep beni kötülemiş yok oğlumla aramı bozdu falan diye. Tedavi surecimizi kimse bilmiyordu aileler dışında maşallah yaymış :)

Hamile olduğumu öğrendim ozaman geldiler evime ama hala içim almaz hakkımda helal değil ya Rabbim biliyor 

0 oy
(2,203 puan) tarafından
4 yıldır eşim kendi tarafıyla konuşmuyor..
0 oy
(4,641 puan) tarafından
Benim eşim  canim. Ev alirken soğudu  araba alirken hepten  koptu. Huy huner davranis yaşayış  tarzi vs cok yabancı geliyormus kendi ailesinin. Bazen ben aratıyorum anne baba hakkıdir diye... mesela sirf anne diye konuşuyorum  ariyorum vs diyor.  Aklima gelmiyor hic diyor... aslinda üzücü  ama onu bizi bu hale getirecek seyker yasattilar malesef. 
0 oy
(24,113 puan) tarafından
Benim esim görüsur ailesi ne kadar olsa ama lafini esirgemez bizide ezdirmez herkes yerini bilir ben gider gelirim gorusuruz biz akrabalik baglarinin kesilmesi gunahtir o gitmese ben gotururum zorla atadir onlar gunah hasta zaten babasi eridi bitti 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yani canm illaki isterler 
0 oy
tarafından

Benim kocam. Canım kocam hiç gorusmuyorduk anası kalp krizi geçirdi 2 oldu gidiyor en fazla 20 dkk durup dönüyoruz

0 oy
(2,221 puan) tarafından
Benim kocam. Yeni evliyken eşim uyardı  ablası yengeleri anılarıyla mesafeli olmamalıyız göz olma git gel yapma dedi 6 senedir aynı şekilde tavrı değişmedi. Sadece anneme babama iyi ol geri kalan kimseye sorumluluğun yok diyor. Iyikide diyor çekilecek dert değil 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Evet eşim bazen konusmak istemiyor 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ufak ufak kesiyor benim bey de ama başarılı olur mu bilmem 
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben kayınvalidemgile gitmek isterim, eşim benim ailemin yanına gitmek ister.  Biz de bir hafta birine diğer hafta diğerine gitme kararı aldık. 3 yıldır da oturttuk bu düzeni. Haftaiçini de kendimize ayırdık, çekirdek aile vakit geçiriyoruz. 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Benim haklı olduğum konu varsa karşısındaki kim olursa olsun hak ettiği gibi davranır

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 532 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 504 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Feyzosss (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 395 göst.