0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kahvalti takimina hic dokunmadim dolabimda yer yok kullanmak istiyorjm su takimi oyle misafirlere kare takim aldim onuda 2 kez kullandim bosa bekliyorlar cokta pahalilar yani satmayi dusunuyorum dolapta bekleyecegine herseyimi kullanmaknistiyorum vitrinde bekleyecegine o su takimlarinida kullanicam digerlerinide nerde satsam cokta useniyorum internete koymaya felan ay napsam bi akil verin

10 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Letgoda paylaş canım orda satılır ancak 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çeh yühle meshaj attt letgo ile kolay shat LETGOOOĞ hahsvahhs
(872 puan) tarafından
HKJKJKHKJJHJKHJKH
(13,307 puan) tarafından
Hagdkdldne
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Letgo ya koy belki alan olur
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Gardorps zebroma da satabilirsin

0 oy
(874 puan) tarafından
Çabuk kırılan şeyler mutfak eşyaları bence kullan derim ya da varsa koy evin annenin fazla esylaari koyduğu depo bişey oralara koy eminim ihtiyaç duyacaksin ilerde hem eskisi kadar ucuz değil mutfak eşyaları o güzellikte almak istesen alamazsın
0 oy
tarafından
İmkanım olsa ben yemek takımımı değiştirmek istiyorum şu an kullandıklarımı zamanında kampanya var diye ve en iyisi diye aldık tabakları kullanışlı değil

Sende dolap uygulamasından falan satabilirsn bence evlenecek olan vardır uygun fiyat olursa alırlar 
0 oy
tarafından
Kullan hepsini gitsin kız tabak çanak çabuk kırılıyor illa lazım olur kullanmadıklarını koli yap koy Bi kenara 
0 oy
tarafından
Letgo veya dolap uygulamasında 
0 oy
tarafından
Üşeniyosan satamazsın ama üşengeçliğini atarsan üstünden dolap ve gardrop uygulamasından satabilirsin 
0 oy
(678 puan) tarafından
Ben çeyizlik herşeyimi letgoda sattım ama kırılacak şeyleri bence sakin  satma onlar illaki kullanılır tabak bardak onların hepsini kullanıyorum ne kadar pahalı şimdi süslü bardaklar filan  hemde satarsın kargoda kırılma ihtimali çok yüksek satarsanda yakın elden alinabilecek  birilerine sat 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 494 göst.
14 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
14 cevap 695 göst.
0 oy
7 cevap 390 göst.
24 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,377 cevap

335,613 kullanıcı

...