0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar.  Abim olacak karak.tersiz şeref.siz. Akşam yemekte. Kız kardeşimin anlında su bardağı patlatmış. Akşam içinden camları temizlemek için. Baya cımbız la deşmis 10 tane dikiş atmışlar iz kalmaması için neler yapabiliriz. Psikolojik olarak çökmüş durumda. Emar tomografi temiz  mış çok şükür  bende şimdi anneme gelince öğrendim.  Çok moralim bozuldu :'(

7 Cevaplar

+1 oy
(507 puan) tarafından
Kremler var böyle izler icin mesela contractubex siliskar gibii onlardan kullanabilirsiniz doktora sorarark 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
(507 puan) tarafından
Ne demek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Derdi neymiş öyle kafasında bardak kıracak kadar o abinin ben varya neyse ağzımı bozmayacam betantol un du sanırım yara izi geçiren bir kremi vardı onu kullanabilir belki doktora bi danışsın 
tarafından
Pazartesi cildiye ye götürücem cnm yine bı danışırım
tarafından
Onunla geçmiş olsun inşallah iz kalmaz
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Sezaryen sonrası doktor bana bir krem vermisti o çok iyiymiş yara izleri için yazarım birazdan birde sarı kantaron yağı iyiyimis,geçmis olsun 
tarafından
Kantaron yağı var cnm teşekkür ederim.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Allah  islah etsin  şikayet  etcen  aslında  çok geçmiş  olsun 
tarafından
Edecen aslında ama akşam polislere düştü demişler
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Yuh ya psikop.t mi abin hangi gerekçeyle yapmış bunu
tarafından
Her b.ok var
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin canım bepanthol anti scry jel kullansın ama yaralar gecınce iz kalınca baslasın
tarafından
Tamm cnm teşekkür ederim.
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ruh hastasimi senin abim adı karaktersiz siz kardeşinden önce abini tedavi ettirin yoksa bunun ileriside gelir Allah'ım belasiii
tarafından
Tedavi ettirmekte fayda etmez cnm. Daha önce denedik. Normal insanlardan çok ama çok farklı kendisi. Doktor bile pes etti
(1,908 puan) tarafından
Allah Allah yazık ya kıza derdi neymiş bu adamın bu sınır.ne

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
+1 oy
7 cevap 651 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,098 puan) tarafından soruldu