25 haftalik oldum daha ne bebege nede kendime birsey almadik kiyafetlerim artik zor oluyor hadi onu gectim onu idare ediyorum zaten sadece hastaneye gidiyorum bi sekilde idare etmeye calisiyorum 1 eteyim bi de kazagim rahat oluyor onu giyorum ama bebek icin birseylere heves ediyorum alamiyorum zaten bi yerde birsey gorsem bak buda cocuk icin lazim olacak diyorum bana diyor ki kiyafetler kac para tuttar besigi zaten biri verecekmis kulanilmis onada neyse dedim olur dedim sustum besige de para vermiyor bari kiyafetlerini lazim olacak esyalari alsin istiyorum habire kac para diyor yada cocuk dogduktan sonra aliriz diyor hergun sigaraya para buluyor bi yeni dogacak cocuguna esyalarini almayi gozunde buyutuyor siz olsaydiniz ne yapardiniz artik bunaldim hic hefes felan kalmadi yoruldum artik butun hefesim mi kursagimda birakti
Neden çocuk yapmış o zaman kocanız? Madem yetemeyecekti veya gecistirecekti var da mi yok diyor yoksa olmadığı icin mi
Tabiki babası olarak ne gerekiyosa alicak canm. Şimdiden almaya başlayın bence sende ona sigara kac para diye cevap ver. Bu ne sorumsuzluk. Ben 7 haftaligim banyo urunlerini bile aliyoruz smdiden bi anda yuklenmeyelim diye Ne olursa olsun sonucta alinicak ihtiyaç bu
Vala canim kaldiramicagi yükün altina girmicekti sigaraya nerden buluyosa para cogunada ordan bulsun
Canım benim eşimde tam tersi ben biraz tasarrufluyum çok bişey almayız diyorum mesela oda takımı alcaktık bn dedim zaten uzun süre benimle yatacak bi iki sene sonra alalım önce arabamızı alalım dedim mantıklı geldi dediğim ama çok üzüldü günlerdir oda bakıyodu hayal kuruyodu bnden çok hevesli gs formaları falan alıyo oğlumla giycem diye bi koyafet görse oğlumada alalım bundan diyo çok hevesli .insanın içinde olcak biraz düşünmeli sen ne hayallerle taşıyosun karnında şafak sayıyosun doğacagı günü hevesle bekliypsun en azından abuk sabuk harcamalarından kısıp bebeği için bişey yapabilir ama yapcak bişey yok yerinde olsam üzülmekten başka bişey gelmezdi elimden
Canım öyle düşünme. Bnde daha yeni bitirdim valla. Doğuma 39 gün var düşün. Baktım alacakları yok. Bir gece sancim tuttu. Hastanede yattım zor durdular. Doktorum da erken doğabilir dedi eşime. Herkesi bir korku aldı .
Ertesi gün her şeyi alındı . Yeni yeni tamamladım
Benm esim aksine sikma ccocugu diye carsiya goturdu ust bas aldik tabi hamilelere ozel ggiysiler almadm ddaha sonra giyemem diye belden lastikli baglamali elbise tunik pantolin aldm ooda yetmiyomus gibi butce ayirdi sitelerden sparis verip getitirdim ama cocuga daha almadik bu hafta ins disari cikarsak baslariz artk aalmaya
Benim eşim çocuk olucak diye sigarayı bıraktı. Ona verceğim parayla çocuğuma bi şeyler alırım dedi. Bu konuyu eşinle konuştun mu sigarayı bırakmayı düşünüyo mu
Canım sakin üzülme bende 29 haftalık olacam beşini annem aldı sağolsun bugün gittim Alışverişe e bebek indirim vardı civulde Allah bi kapı acıyor
Bende dün pist açmıştım kara kara düşmüyorum sağolsun annem YARDIM etti bugün bi yerden para geldi
Nasıl bir adam ya bu sen para gizli gizli biriktirip alsan canım
1,507,789 soru
24,610,911 cevap
364,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın