0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dödödömddmfmmfmf

14 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Sezaryanmi olacaksın anlamadım valla
(241 puan) tarafından
Normal için uğraşıyorlar ama açılma falan yok canım sancı da doğuracak kadar hissetmiyorum zaten açılma olmazsa sancı fark etmez sezeryan için ne kadar beklerler acaba bir an önce olsun yoruldum dünden beri yatmaktan sürekli nst
(45,021 puan) tarafından
Ahh çok zor bilmezmiyim rabbim yardımcın olsun bı ihtimal sezaryana alabilirler açılma ilerlemezse  hadi doğurdum haberlerini bekliyoruz seninde
(241 puan) tarafından
Inşallah canım ya bir an önce bitseydi eve donseydim
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından

Allah yarimcin olsun canim

Kolay dogum nasip etsin insallah <3

(241 puan) tarafından
Inşallah kuzum çok sağol
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Allah bir an önce hayırlısıyla dogurmayi nasip etsin inşallah 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah 
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla kazasız belasız doğurursun inşallah canım sancıyı bazı kadın hissetmiyor ya son dakkaya kadar ama normal doğu. Içın hiç bir sıkıntın yoksa sonuna kadar normal icin denemeye devam ediyorlar allahım gönlüne göre doğurmayı Nasip etsin ne sana ne bebeğine zarar zeval gelmesen inşallah ❤
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Cuma saati Rabbim en kolay nasıl kavusturcaksa yavruna öyle olsun. Hayırlı doğumlar haberlerni alalım canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcin olsun canm 
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Canım bende iki gün çektim onu nstden hiç çözmediler ilk gün alttan ip gibi sancı verdiler ikinci gün suni sancıyı serum gibi verdiler son saatlerde dozunuda yükselttiler yattığım yerden sancı çektim perişan oldum iki gün sadece 3 cm açıldı en son bebeğimin kalp atışları bozuk çıktı pisliğini yemiş hemen sezeryana alındım

Rabbim kolaylık versin sana inşallah çabucak doğurursun 
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum sağ salim kucağına alırsın insallah
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin kuzum bı avazda kurtarsın Rabbim 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Hayırlı kolay dogumun olur işlh cnm nst ye göre takip ederler kalp atışı yavaşlarsa felan sezeryana alırlar
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Hayırlısıyla normalde dogurursan inş cnm bı sezaryenli olarak.. tabi hangisi uygunsa o olmalı. Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Adet sancısından daha şiddetli canım zaten sancı olursa duramazsın, inşallah sezaryenr gerek kalamz kendi sancınla doğurursun 
0 oy
(970 puan) tarafından
Doğurdum bebegim ve ben çok sağlıklı yiz 

Diye post açarsın insalalh canım rabbim kimseyi öyle bir zamanda darda bırakmasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,845 soru

24,077,995 cevap

331,043 kullanıcı

...