0 oy
2,095 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar lütfen beni yargılamayın ama keşke dediğim yerler var kimseye içimi açamıyorum burda böyle size açabileceğim sanırım 2 yıldır evliyiz eşimle 20 yaşındayım seviyorum da fakat bazen kaynanamdan dolayı olsun yaptıkları şeyler soğuyorum erken yaşta oldugu için pişmanım kaynanam eşimin eski nişanlısı ile sürekli görüşüyor ve o olsaymış diyor sürekli bu beni rahatsız ediyor ve evlilikten soğuyorum eşim için hayatımı mahvettim tıp fakültesini kazandım ve gitmedim bıraktım aslında kendi ellerimle yaptım bilmiyorum kafam çok karışık keşke okusaydım evlenmeseydim diyorum kaynanamla aynı evde oturuyoruz buda beni etkiliyor eşim ayrı eve çıkarmam diyor tekrar ailemin yanına dönesim var daha önce eşim beni aldattı yani kızlar herşey sebeb oluyor soğumam için artık yürütemiyorum hamileyim de napcam bilmiyorum :( eşime evlilikten soğudum nasıl diycem bilmiyorum ya :((

31 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Ailenin evine git bence  çocuğunu bir yıl büyür ailen destek olbilecekse git okulunu iki bir yandan sonra koch gelmek isterse gelir yinede sen doktolugunu çöpe atma yapmışsın büyük bir hata ama geç değil.Senin yaptığım fedekaliktan dolayı ailesi  ile de yaşatir çünkü çok fedekarsın.Dedigimi yap doktor hanim olacaksin esinde yola gelir ailesi de istemiyorlar tAbi senin doktor olmanı o zaman üstün olcksin onlardan aklinaklını başına al bu çok güzel bir fırsat doktorlar aylık 14 bin alıyorlar mesela şu an
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Allah esinii ıslah etsin
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Tip kazanipta okul mu bırakılır 
0 oy
(11 puan) tarafından
Yine herşeyi o çocuk çekecek değil mi bu saatten sonra tek yapacağın şey hamileliğine odaklanman ben öyle olupta çocuk doğduktan sonra değişen çok kaynana eş gördüm onlar ne kadar iterse itsin sen daha çok sevgi göster İnan ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hiç boşuna gidecem katlanamiyom falan deme çocuğa yazık her ne olursa olsun babasız da büyütemesin onu buna hakin yok çocuğun için katlan herşeye kaynanan ömür boyu yanında kalmicak ya
(103 puan) tarafından
Babasız kalmayacak ki kendi ayakları üzerinde duran kültürlü sağlıklı bir ailede büyüyen kendisini bırakmadığı sürece istediği kadar yavrusuyla vakit geçirebilecek bir babası olacak. Aldatılmış aşağılanmış ve hiç bitmeyecek sıkıntılı bir hayatın parçası olacak bir çocuk olmaktansa ayrı yaşayan insanların çocuğu olmak daha iyidir emin ol
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Xnım dlıbda srnin fekecegin çok parlakmış ksndene  yaktıgın kötülüğü kinsevsna yapmazdı  

Ben olsam bebeğimi biraz büyütürdüm sonrasıbda okuluma devam ederdim vence sende öyle yapmalısın
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Keşke okulu okusaydın bide tıp kazanmssn
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Ayy canım çok güzel bölüm kazanmışsın neden gitmedin he sen evlenecem dedin belki ailen nasıl izin verdi, pişmanlığını anlıyorum keşke bölümünden mezun olup kendi seviyenden biriyle evlenseydin, kızımda harıl harıl çalışıyor nasipse 4 bucuk ay sonra üniversite sınavına gircek kazanıp evleneyim dese çok kızardım oda tıp istiyor, 
0 oy
tarafından
Canim esin sni nasil aldattiysa sende öyle soyluceksin soğuduğunu daha cok gencsin onun parlak oku yeniden cocugunla mutlu olun insaallah
0 oy
tarafından
Bi yönden cok şanslısın biliyomusun tıp gibi iş garantili Bi bölümü kazanmışşın kaydında gecerlidir dondurmuşsun hamilesin ama bu dünyanın sonu değil yani biraz daha evliliğini oturtup yapsaydın keske bebek çünkü ayrılsabda cocuk hep Bi bağ olacak ama olsun sonu değil dünyanın eşine cephe almadan ayrılma yollarını bul cünkü maalesef erkekler ayrılmayı kabul etmiyor cinayetler oluyo Allah seni korusun bence evli olmaya devamda etsen oku kimseye katlanmaaa

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 948 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 642 göst.
20 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gizem91 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,622 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,358 göst.