0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

32 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim. Yavrumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. Burada bebişi, yavrusu olan anneleri gördükçe içimde değişik bir his oluyor. Bazen nasihat isterim sizlerden. Bazılarınız belli güzel tecrübe edinmiş güzel yardımcı oluyorlar. Sizin adınıza seviniyorum. Çocuk evlat büyük bir nimet Rabbimin nimeti üzerimizde hanımlar. Hakkıyla şükredelim inşaAllah. Ha bu arada hele çocuklarının fotoğrafını paylaşanlar varya ödüm kopuyor nazar değecek diye. Uzaktan uzaktan korumacılığım tutuyor MaşaAllah diyorum :D Dua ediyorum size ve yavrularınıza. Sizde Benim için dua edin Rabbim hayırlı evlat nasip etsin İslam'a bağışlasın yavrumu. Kolay doğum nasip etsin âlemlerin Rabbi. Bu mesajı uzun zamandır yazmayı düşünüyordum bugüne nasipmiş. :kissing:

7 Cevaplar

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Canim benim ya sen suan benim kizi bi gorsen var yaa yatiriyom bana kiziyo:Dgulme krizine girdim

tarafından
Rabb'im muhabbetinizi arttırsın :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahumma  amin Güzel kardeşim. Ne güzel yazmışsın öyle. Rabbim İslama bağışlasın,  O'na layık kullar yetiştirmeyi nasip etsin  ♡
tarafından
Amin canım aminn. Rabb'im bizleri İslam üzere sabit kılsın. Zurriyetlerimizi ise İslam'a bağışlasın. Çok öpüyorum seni
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende çok seviniyorum çok yakın arkadaşım var 2 buçuk senelik evli olmuyor onunda inşallah Bi gün onunda mutlu haberini alırım 
tarafından
Rabb'im ona hayır getirecek bir evlat lutfunda bulunsun. Amin
(3,060 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
(54,107 puan) tarafından
hayırlısıyla al kucagina canim insallah senin bebiside buyutelim burda ☺️
tarafından
Hayırlı vakitler geçirelim inşaAllah:)) dualarina çokça amin.
0 oy
tarafından
Amin canim.insaallah sağlıkla alirsin kucagina Rabbim yardimcin olsun insalalah kolaylik versin
tarafından
Allahumme amin canım çokça amin..
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Amin amin amin allah razı olsun cnm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin bir rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin canım çokça amin. Hayırla geçsin gecen
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Maşallah canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarında bizlerede yer verdigin için eksk olma
tarafından
Çok sağol canım amin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 667 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 355 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 858 göst.
0 oy