0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Makattan lavman yaptim ama en fazlaa 1 dkka dayanabildim ( bide ztn kabizlik vardi ) wc ye 1 kere gittigim birdaha gelmedi normal mi yoksa etkisini gostermedi mi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Affedersiniz tam olarak rahatladınız mı zaten yemek yemeden bir dahaki tuvalete çıkamazsınız veya sıvı beslenmişsinizdir bu da olabilir siz ne zmn lavman kullandınız
tarafından
Cnm lavmani kabizlik icin kullanmadim ben yarin kolonoskopi olacagim bagirsaklarimin temizlenmesi gerekiyo
tarafından
Bide ac kalmam gerekiyor sabahtan beri bisy yemedim sabah 1 tne daha lavman yapmam gerekiyo tamamen temizlenirmi ki acaba bagirsaklar ya
tarafından
Tabiki bir lavman daha yaparsanız temizlenir ben kabızlık için yaptınız sandım geçmiş olsun kolonoskopiyi neden yaptıracaksınız peki :( çok geçmiş olsun
tarafından
Tesekkur ederm Kist ameliyati olacagim onun icin istediler cnm :(
tarafından
Ayyyy çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah: (
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptiktan sonra yarim saat yurumeniz lazim sonra zaten 1 kere cikiyosunuz 
tarafından
Yaptikdan sonra hemn ciktim duramadim birdaha gelmedi birsey
0 oy
(5,453 puan) tarafından
etkisini göstermedi en az 5 dakika bekleyip ilacı emecek ti etki edecekti ama sen olduğu gibi ilacı geri dışarı çıkartmıssın canım
0 oy
tarafından
Bana sezeryan sonrası yaptılar 15 dk tut kendini dediler yoksa işe yaramaz dedi hemşire. Ama o 15 dk bana 15 saat gibi geldi yani o kadar zor tutmuştum ki. Bence sen bi daha dene en az bi 10 tut kendini 
tarafından
Cnm cok agri yapiyo tutuncada ya
tarafından
Biliyorum canım cidden aşırı zordu benim içinde ama mecbur tuttum yoksa taburcu olmayacaktım
tarafından
Sabahta yapmam lzmdi yaptim 10 dkka tutabildm
0 oy
tarafından
Bişey diycem lavmani eczaneden isteyebilir miyiz bn çok rahatsız oluyorum tuvalete çıkamıyorum yani kullansam bı zararı olur mu
tarafından
Ya ama çok lavman yapmayın bağırsak çalıştıran şeyler tüketin
tarafından
Yok ilkkez yapicam zaten eşim gelsin sonra hastaneye gidicem
tarafından
İlk defaysa bir şey olmaz Allah şifa versin
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
tarafından
Sağol senden de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 380 göst.
+1 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derya deniz misali (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 467 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,567 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,932 soru

24,422,385 cevap

351,678 kullanıcı

...