0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar her şeyim pazartesi gelecek oturma odam hariç. Önemli olanda oturma odası. Çünkü oturma odama TV asacağım. Mutfak dolaplarım tadilat olacak. Şuan kaynanamin evindeki bütün eşyalarımı topladım kiraci çıktı. Yarın eşimle bu eşyaları götürüp boş bir odaya koycaz. Cumartesi pazarda temizlik yapcam. Daha mutfak dolapları yapılacak vestiyer gelecek antreye ama günleri beli değil. Bakarsınız 2 bakarsınız 4 haftayı bulur oturma odam perdelerimin vestiyerimin ve mutfak dolaplarımın yapılması. En önemli şeyler geç olacak yani. Kaynanam az önce dedi ki her şeyini topla güneşlikleri alalım pazartesi halılarıda alalım git gir oturma odana halıyı ser oturma odan gelene kadar halının üstünde oturun dedi. Mutfak dolapları yapılmadan mutfak ihtiyaçlarımi nasıl koyacağım? Kadın diyor kızım gelecek çık salı gününe kadar evimden. Siz yerimde olsanız gidip 4 hafta halının üstünde oturur musunuz? 

6 Cevaplar

+1 oy
(689 puan) tarafından
Nerde huzurluysam orda otururum 2 minder atarim 
(27 puan) tarafından
Kadın resmen kovdu
(689 puan) tarafından
Kim kaynananmi
(27 puan) tarafından
Evet çok zoruma gitti 3 yıl kaldık 2 hafta daha sabredemedi
(689 puan) tarafından
Aman bosver ona inat git otur 2 minder at kiz minder de rahat olur
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
istenmediğim yerde durmam giderim canım ben olsam
(27 puan) tarafından
Ama kuzum eşyalarımı bir odaya tikip 4 hafta yaşamak zorundayım mutfağa koyamam eşyaları çünkü mutfak dolapları gidecek boyatilip geri gelecek 4 hafta tencere tava vs ilahaki kullanılır
(7,931 puan) tarafından
Çıkar bi karton kutuya koy canım dolap geldiğinde yıkar yerleştirirsin  4hafta bile idare etmek istemiyor kadın seni
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Kaynanan git demiş sanki kovar gibi olmuş ben olsam giderim canım 
(27 puan) tarafından
Zaten gideceğim ama 2 hafta daha dursam her şey yerleşmiş olarak giderim
(15,136 puan) tarafından
O daha erken git demiş işte. Bazı insanlar anlayışsız olabiliyor sanki tepesinde duruyosun tövbe ya. Çok kafanı ağrıtırsa yere iki minder atarsın 2 3 hafta sık dişini canım
0 oy
tarafından
Kovma sebebi ne bozuldu mu ev ayiriyorsun diye?

Ben senin yerinde oluyum çıkar giderim
(27 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım zaten sanırım
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben olsam kalmam resmen kovmuş

(27 puan) tarafından
Evet kovdu resmen
0 oy
tarafından
Bana kaynanam oyle dese gider betonumun uzerinde bile otururum yine de minnet etmem

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 723 göst.
0 oy
8 cevap 570 göst.
+5 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
5 cevap 345 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,051 soru