Arkadaslar malum yilbasi gelmesine az kaldi hediyelesmek lazm ben 7 aylik evliyim esinize hediye alyomusunuz veya el emegi goz nuru diye kendi ellinizdemi yapyosunuz ben romantik bi bi aksam yemegi hazirlicam hediye olarakta daha dusunmedm ama hazir almicam kendim yapcam hherzamanki gibi sizde durumlar ne
Valla yine kavga cikick burda :))
Neeeyyy yılbaşı mı dediiinn hediye mi dediiinnn?? O ne kii ?? :))
7 senedir sevgiliyiz 1.5 yillik evliyiz bugune kadar yılbaşında hediye almadim dusunmuyorumda oda ayni sekilde , yilbasi gecesi bizim icin farksiz bi gece zaten istende gec gelicek evde cekirdek citlicez yeter :D
Ne yapacağımız i bilmiyorum ki annemler çağırıyor bize gelin diolar hazırlık yapcaz beraber olalım diolar kaynanam çağırıyor bize gelin diolar biri hindi almış biri kaz aldım sana dio eşim de kararsız napalim dio hiç bilemiyorum aynı yere toplanalım diyorum ikisi de istemiyorlar bize gelin desem doğuma az kaldı evi temizleyemem en iyisi eşimle baş başa olmak hediye alcam küçük bişe eşimi çok seviyorum
Yılbaşı gecesi normal günden başka bir aktivite yaparsak ve o akşam ölürsek bizde hrıstiyan sayılıyormuşuz görümcem hafız şuan kuran kursunda o dedi. Zaten o günü özel saydığımızfa günah olduğunu biliyordum ama görümcemde öyle deyince çok.içime işledi yüzden diğer günlerden farklı birsey yapmayacagız
O gunler dogum yapmayi planliyorum ya emziriyor olurum yada doğumda :)
Yılbaşı gecesi benim doğum günüm eşim geçen sene unuttu ben onun doğum gününde hediye aldım yemeğe götürdüm. Yılbaşında hediye almam o bana alsın hemde iki küçük bebekle biseyelr hazirlaya bilirsem ona sevinsin.
Eşim öyle şeylerden nefret ediyor bu sene hiçbir özel günü kutlamicam geçen sene yeterince yaptim
Eşim sağolsun bana 2 bluz almış çok güzeller kızımıza da birkaç takım almış :) Ben diyorum kendine biraz alışveriş yap o gidiyor bize alıp duruyor sağolsun. Ben evden çıkabilsem alıcam bişeyler de 2 aylık kızımla imkansız maalesef.
Biz kayinvalidemlerde oluruz. Hic bsey yapmasak da kalabalikta yemekti tv sohbet fln guzel geciyo bi arada
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın