0 oy
876 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar selam hepinize eşimin ailesini ziyarete gideceğiz 1 haftalık seyahat planımız var farklı sehirdeyiz. Eşimin pandemiden dolayı dükkanı kapali bizi çağırdılar ziyarete. 1 haftadan fazla kalmak istemiyorum ama daha uzun kalmamız için ısrarcı olacaklarını biliyorum önceki ziyaretlerden. Bi bahane ile erken dönmemiz gerektiğini söyleyeceğim bahane bulamıyorum yardımcı olur musunuz acaba

6 Cevaplar

+1 oy
(3,590 puan) tarafından
Yorumlari okudum da her seferinde bunları düşüneceğine ailenle ilgili konuşunca cevabını versene arkadaşım daha karnın ağrımasın  yola çıkmadan. Siz böyle yapınca ayağım geri geri gidiyo de. 
(11 puan) tarafından
Söyledim de anlamıyorlar eşimin hatrı için gidiyorum iste yoksa inan yüzlerini bile görmek istemiyorum bu kez eşim beni anlamış gibi vaatlerde bulundu ama gidince göreceğim bakalım umarım sözünde durur. Eşim savunsa bile ben bi kere soğudum aile konusu çok derin yaraladı beni sırf ailemin durumu iyi diye bu çekememezlik
(3,590 puan) tarafından
Kabullenmekten başka çare yok her seferinde aynı eziyeti yaşamak çok sinir bozucu
(11 puan) tarafından
Hem de çok sinir bozucu ben hiç böyle hayal etmemiştim:(
-Reklam-
0 oy
(187,531 puan) tarafından
Hamileysen dr kontrolum var de
(11 puan) tarafından
süpersin ama hamile degilim
0 oy
tarafından
Eşin bulsa daha iyi olur bahaneyi :)
(11 puan) tarafından
Çok haklısın ama eşimle ailesi konusunda hemfikir değiliz ne yazikki annesiyle anlaşamadığını kabul etmek istemiyo zorla bi araya getiriyo bizi 1 hafta diye anlaştık kendi aramızda ama annesi orda çok ısrarcı davranır kararı değişir diye bahane bulup eşime de o bahaneyi söylemeyi düşünüyorum
0 oy
(4,386 puan) tarafından
O an rahatsızım felan de rahat edemiyorum kayinbabam varken de.
(11 puan) tarafından
Bebek emziriyorum farklı odaya gitsem 1 haftalık o şekilde idare ederim sonra da eşime zorlandığımı söylersem anlayış gösterir herhalde çözüm bulmuş olduk çok teşekkürler valla hiç aklıma gelmemisti :)
(11 puan) tarafından
Emzirme de olmaz bence ona çözüm bulur kaynanam daha farklı bi bahane bulalım bi an sevindim buldum diye ama başka bisey olmali
0 oy
tarafından
Farklı sehirdeyseler kalsana işte ne olcak yani kocan yanında sonuçta bukadar on yargılı olma eşinin ailesi de insan sonuçta 
(11 puan) tarafından
Çok güzel düşünüyosun ama söyle bi durum var eşimin ailesi benim aileme takmış durumda bu da beni deli ediyo belki farklı konularda dayanikliyim ama söz konusu ailem olunca laf  söylemeleri beni çileden cikartiyo. Eşim de ses cikarmiyo o ortamda kalasım gelmiyo fazla
0 oy
tarafından
Çocuğun veya kendine biaey için muayene olman gerektigini zor sıra buldugunu şöyle ,gitmeniz gerektigini şöyle 
(11 puan) tarafından
Mantıklı ama tam olarak ne söyleyebilirim ki aklıma hiç bisey gelmiyo
tarafından
Bebeğin varsa göz kontrolü var de veya devlet zorunlu muayene çıkarmış de ,sağlık ocağında zorunlu kan verirliyo 4 yaşa kadar onu istiyoalr randevu aldım de ,veya kadın doğuma gidicem biraz sıkıntım var de kurcalayamaz

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 1,671 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (46,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 993 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,738 soru

24,701,119 cevap

368,922 kullanıcı

...