0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (1,038 puan) tarafından
7.5 aylık bebegım. Bogazında kalır diye cok korkuyorım. Alıstırmam gerekir mi erkenmı

8 Cevaplar

+1 oy
(2,350 puan) tarafından
Sekiz aylık veriyorum eline başında duruyorum yiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sekiz aylık havuç veriyorum ben çatır çatır yiyor kuzum :) 
(1,038 puan) tarafından
Masallah kuzuya
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Dişi yokken havuç verdim bence diş etlerine çok faydası oldu ama mutlaka gözetle
(1,038 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Alıstır ama sakın tek bırakma annesı. Benımkı 12.5 aylık sımdı sımdı verıyorum ve rahatım da artık daha da gelısmıs motor becerisi cunku. Erkrn baslanma taraftarı degılım ama arada verırdım oda dıken ustundeydım. Zaten zamanı gelınce yıyorlar kendılerı ıstıyorlar zaten 
(1,038 puan) tarafından
Ben korkuyorum ama ilerde alışmakta zorlanıyorlar
(1,077 puan) tarafından
Hıc zorlanmıyorlar ya da benım bebegım zorlanmadı. Puturluye alıstırmak onemlı bence. Sımdı sımdı elıne verıyorum cokda guzel yıyor tabagı catalı sımdı sımdı verdım elıne gayette guzel yemeye calısıyor doke doke maşallah
0 oy
(3,060 puan) tarafından
7 aylıkken verdim havuç dişleri kaşınınca çok iyi oluyor ama başka bişey veremiyorum boğazında kalıyor babası da izin vermiyor bende meyve süzgecine koyup veriyorum 
(1,038 puan) tarafından
Bende korkuyorum cam rendede rendeleyin verıom bole bile ara ara kalıo
0 oy
(507 puan) tarafından
4 aylıktan beri veriyorum havuç filan iyi oluyordu dişlerine şimdi 6 aylik havucu beğenmiyor salatalık elma armut bisküvi bile veriyorum kendisi yiyor
(1,038 puan) tarafından
Ben bogazında kalır diye cok korkuyorım
(507 puan) tarafından
Bence artık büyümüş tabiki sen bilirsin ama vermelisin öğrensin oda yavaş yavaş benim kızım şimdi verdiğim herşeyi tutup yığabiliyor mesela öğrendi peki pütürlü yediriyor musun
(1,038 puan) tarafından
Bana kalsa ben tek mama vercem. Mamadan bile boguluyor. Her bise yedırırken boguluyor. Annem saolsun puturlu yedııro sureklı. Ama dedıgın gbı elıne verip alıstırmam lazım
(507 puan) tarafından
Kizzzz Allah seni işte sen onu alistirmadigin icin boğuluyor yoksa diğer bebeklerden ne eksiği var alışsa oda yerdi :D sadece mama vercem diyor ya :D bak benim kızım 5 aylikken yiyordu herşeyi en azından böyle tel şehriye filan yap mesela iyice pişir onunla basla istersen yutması kolay olur bir iki midesi bulanır ama alışır :D şimdi benim kiz bisküvi yer mesela bide üstüne su ister yemeyi seviyorsa yedir bence gün gelir yemez çünkü çocuk bunlar:))
(1,038 puan) tarafından
Bana cesaret lazım :) hıc bole korkacagım aklıma gelmezdi. Bebekten once benim alışmam lazım:)
(507 puan) tarafından
Hahahah kiz ya oyleoyleolurama zaten yani bisey olmaz Allah 'ın izniyle merak etme
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben korkudan verememiştim 1 yaşında verdim.
(1,038 puan) tarafından
O korku bende de var. Normal yedırırken bile kalbim agzımda yedırıom. Ama alışması lazım
(3,895 puan) tarafından
Zamanla alışıyorlar şu an 3 yaşında rahatça her şeyi yiyor :) dişleri çıkınca daha rahat yiyorlar.
0 oy
tarafından
6. Ayından beri eline bişeyler veriyorum kah boğazına da kaçtigi oluyor sakin kalamayıp korkup panik yapacaksan girişme. Eşim yanımda kalp krizi geçiriyor her defasında :)) ama onların öğürme refleksleri ile bizimki bir değil onlar en fazla kusar çıkarır 
(1,038 puan) tarafından
Ben pure verıom. O yiyene kadar bayılcak gbı oluyorum kalbim agzımda bekliyorum. Bıkac kez  bogazında kaldı kalpten gıttım. Biraz cesaretli olsam keske
tarafından
Aslında epey cesaret gerektiriyor. Ama alıştım ben baş parmağımı çengel yapıp aliyordum ağzından şimdi 1 yaşında almaya çalışırken parmaklarımı da ısırıyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 295 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 840 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 494 göst.
10 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,639 soru

23,886,624 cevap

321,575 kullanıcı

...