Annem boşandı ben daha küçükdüm ben annem ablam dedmlerde yaşıyoduk ... O zaman maddi durumları çok iyiydi anna anem ve dayılarım birlik otururlardı hepsi,dayım bizi kabul etdi ben bakarım 3ünede dedi babamızıa görüşmemize izin biler vermedi fakat biz bir köyde yaşıyoduk belki onlar yüzünden şimdi babamla yüz yüze bile bakmıyoruz ... Dayımlar sonradan maddi sıkıntılar yaşadı bir sürü borç,,, annemin yanlış hareketleri çok oldu malesef sonra hastalandı akıl hastanesinde kaldı 2 defe ,,, şu anda çıkdı ama ilaçlar kullanmalı hep ... Ben evlendim ablam evlendi ... Bir dayım uyuşturucu bağımlısı terbiyesiz bir adam diğer dayım yurt dışında küçük dayım yani bağımlı olan karısı gitdi babasın evine ... Büyük daym yurt dışında şetefsiz ... Karısı burda kendi amca kızı ... O kadar kötü ,qddar bir insan ki ... Annem onlarla hep kötü oldu baldızlık yapdı yani ... Ama küçük dayımın karısı akraba falan değil ve annem ona çok kötülük yapdı ama buna rağmen o yine diğer dayımın karısəna nazaran annemle daha samimi .... Ama büyük dayımın cadı karısı bizle öyle davranıuor ko guya bizi seviyor ... Çok ikiüzlü çok kötü bir insan ama anneme evee kötü davranıuor oda çocuklarıda (((.... Keşke evlenmeseydim hangi akılla evlendim annemi o cadının eline bırakdım bilmiyorum (((
Uzun oldu hakkınızı helal edin ,içimi dökmek isdedim