0 oy
1,198 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Annem boşandı ben daha küçükdüm ben annem ablam dedmlerde yaşıyoduk ... O zaman maddi durumları çok iyiydi anna anem ve dayılarım birlik otururlardı hepsi,dayım bizi kabul etdi ben bakarım 3ünede dedi babamızıa görüşmemize izin biler vermedi fakat biz bir köyde yaşıyoduk belki onlar yüzünden şimdi babamla yüz yüze bile bakmıyoruz ... Dayımlar sonradan maddi sıkıntılar yaşadı bir sürü borç,,, annemin yanlış hareketleri çok oldu malesef sonra hastalandı akıl hastanesinde kaldı 2 defe ,,, şu anda çıkdı ama ilaçlar kullanmalı hep ... Ben evlendim ablam evlendi ... Bir dayım uyuşturucu bağımlısı terbiyesiz bir adam diğer dayım yurt dışında küçük dayım yani bağımlı olan karısı gitdi babasın evine ... Büyük daym yurt dışında şetefsiz ... Karısı burda kendi amca kızı ... O kadar kötü ,qddar bir insan ki ... Annem onlarla hep kötü oldu baldızlık yapdı yani ... Ama küçük dayımın karısı akraba falan değil ve annem ona çok kötülük yapdı ama buna rağmen o yine diğer dayımın karısəna nazaran annemle daha samimi .... Ama büyük dayımın cadı karısı bizle öyle davranıuor ko guya bizi seviyor ... Çok ikiüzlü çok kötü bir insan ama anneme evee kötü davranıuor oda çocuklarıda (((.... Keşke evlenmeseydim hangi akılla evlendim annemi o cadının eline bırakdım bilmiyorum (((

Uzun oldu hakkınızı helal edin ,içimi dökmek isdedim 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dayı dayı kiz hic bisey anlamadim annen ne yaptı ki onlar boyle oldu 
(1,663 puan) tarafından
Boş gereksiz kavgaıarı çok oldu ama karşılıklı oldu suç sadece annemde deyil gerçekden ... Ama onlar bizi o evde çok ezdiler paraları varken de hep ezilirdik dayımın büyük kızı hep terbiyesizlik yapardı bizle kavga ededi ama suçlu yine biz olurduk çok kötü günler yaşadık ... Ama bunlara rağmen biz onlara karşı iyi davranıyoruz ama onlar kötülüğünden vazgeçmiyor
tarafından
Kiz Allaha havale edin bak Allah sorar hesabini zaten sormuş anladim kaderiyle sayılarında birini karisi terk etmiş made bağımlısıyımis diğeri bos ver Allah yukarıda herkes yaşattığını yaşamadan ölmez
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Yani anlattığına göre annende haksız gibi ama ömür boyu evlenmeyecek miydin. Evlenip yuvanı kurman daha iyi senin için ama eşinle konuşup anneni yanına alsan daha iyi çünkü anlattığına göre annende onlara rahat vermiyor o yüzden iki tarafta birbirinden rahatsız olmuştur anneni bazen sen bazen ablan yanına getirip baksanız daha iyi. 
(2,319 puan) tarafından
Eşin neden razı gelmiyor? Eşine sor senin annen bu durumda olsaydı evladı olarak sen mi bakardın yoksa elaleme mi bırakırdın diye.. Ablan konuşsun eşiyle o zaman bence evlenirken eşinle bu durumu konuşup anlaşıp öyle evlenseydin keşke. Annenin geçmişte yaptıkları demekki onların kin duymasına sebep olmuş malesef. Allah yardımcısı olsun annenin ama ablan ve sen varken dayının karısının yanında durması zaten doğru değil o kadında şimdi evlatları bakmıyor ben bakıyorum diye öyle minnet yapıyordur bu konuyu eşinle güzelce konuş sen ve ablan da aranızda halledin bi süre sende bi süre ablanda kalsın.
tarafından
Ne gibi yanlışları  mesela esine karsi mı oldu ki eskiden diyorsun  esine de duzeldi eskisi gibi  degil de ablanla senle dönüşümlü  kalır  iste
(2,319 puan) tarafından
Aynen ablanla sende kalması daha mantıklı. Eşine söyle annemin hataları olmuştur onun adına özür dilerim ama şuan evladı olarak benim bakmam lazım de.
(1,663 puan) tarafından
Haklısnız canlarım ... Keşke evlenmeden önce bunları düşünseydim ... Keşke annemi bırakmasaydım ... Malesef canm eşim razı gelmez ... Bide maddi durumumuzda sıkıntılı ... Hiç evlenmemiş olmayı isderdim ama malesef mümkün değil ...
(2,319 puan) tarafından
Anladım canım o zaman ablanla konuş yani annen de onlara yük olur onlarda annene rahat vermiyor o yüzden ablan alsın yanına Allah annene hayırlı bir kapı açsın inşallah.
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yani annen bunalıma girmiş aile de problemliymiş zaten evlenmeyip ne yapacaktın kendini de mi yakacaksın en mantıklısı olmuş 
0 oy
tarafından
Pek bisey anliyamadim ya 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Biraz karışık olmuş sanırım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Fazla  birsey  anlamdım  ama annen başkasına  kötülük  yapmış  başkası  annene  yapmış yanı ne dim  eden buluyor  işte  ewlenmeyipte napcaktin ki  senin de hayatın  var  sonuçta  olmadı  yanına  al anneni  

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
0 oy
16 cevap 947 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 858 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu