0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (811 puan) tarafından
Kizlar çok hızlı kilo alıyorum üç ay önce 86 kiloydum şuan 93 olmuşum diyette yapıyorum ama veremiyorum dahiliye gidip baktircam sizce kilo yaparmi guatr 

9 Cevaplar

0 oy
(3,738 puan) tarafından
Zaten zayıflayamamanin tek sebebi o hastalık ben 12 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum ilaç kullanıyorum spor yapıyorum çok şükür veriyorum doğumda 30 kilo aldım doğumdan sonra 26 kilo verdim mesela 
(811 puan) tarafından
Gercektenmi bende neden zayiflayamiyorum diyorum kadın doğumda kan tahlili verdim tesadüfen çıktı guatr baktirayim bir buna ben
(3,738 puan) tarafından
Canim sen direk endokrin bölümüne git
(811 puan) tarafından
İlçede o bölüm yok canım merkez de çok uzak ve çok para
(3,738 puan) tarafından
O zaman iç hastalıklarına git kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Tsh degeeerinenbaktir herkeste aynı değil benim az çalışıyor kilo alıp verememem lazım normalde ama 50 kiloyum metabolizmayla alakalı bi durum yani sadece ona baglayamyiz
(811 puan) tarafından
Sağol canım baktiracam
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Az çalışıyorsa kilo yapar çok çalışıyorsa zayıflatır.ama yine de tek başına bir sebep değil 
0 oy
tarafından
Guatr kiloda yapar zayirlatirda canım tiroidlerin çalışmasına bağlı 
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Hipertiroid kilo verdirir aldırmaz. Hipotiroid kilo aldırır verdirmez. 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Her bünye başkadır senelerdir ilaç kullanırım bende yapmadı mesela
0 oy
(898 puan) tarafından
Hipotroidim ama kilo alamıyorum normalde kilo almam gerekiyor bu durumda yani o belli olmuyor
0 oy
(63 puan) tarafından
Evet canım malesef ki yapıyor bende 54 kiloydum 68 olmuştum ama evlilikten kilo aldım sandim meğersem öyle değilmiş guatr olmuş bende hiçte farkında değildim şimdi ilaç kullanmaya basladim
0 oy
tarafından
Troid hormonu az çalışıyorsa yada hiç çalışmıyorsa kilo alınıyor dahiliye yada genel cerrah doktoru troid değerlerine bakarak ilaç yazıyor dengeliyor düzenli kan verip takip etmek lazım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,054 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 570 göst.
0 oy
16 cevap 590 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 423 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,662 soru

24,061,902 cevap

330,171 kullanıcı