0 oy
292 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Günaydın kızlar kız kardeşim 15 yaşında ve 2 ayda bir 3 ayda bir adet gorüyor hastaneye götürecektik tüm randevular dolu diyor  yeşil kartlı olduğu için özelede gidemiyor  özeller çok aşırı pahallı kaç kez aradım randevu yok diyor evde doğal bir yöntem varmı çay gibi mesela adet söktürecek

7 Cevaplar

0 oy
(506 puan) tarafından
Canım benim gecikince papatya çayı içiyordum akşama adet oluyordum ama bu 2 3 ay gecikme normal değildir o yaşlarda benim de öyle oldu doktora gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı bı hap verdi onu bitirene kadar kullanınca herşey normale döndü yıllardır hep günü değişmeden adet oluyorum yani bı şekilde sabah erken saatte gidip sıra alın filan ama doktora görünsün tedavi olmazsa ilerde sorun yaşayabilir
tarafından
Kuzum bizde ondan korkuyoruz bende 15 yaşındayken aynı sorunu yaşadım doktor hap  verdi düzeldi  adetim  randevusuz  almıyorlar  hastaneler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bekarken 9 ay adet görmediğim oluyordu. Defalarca hastaneye gittim ilaç kullandın yinede duzelmedi. Doğumdan sonra düzeldi çok şükür. Ama bazen 2 ay görmediğim oluyor yinede
tarafından
Kuzum ilerde anne olmasını etkiler diye korkuyoruz
tarafından
Yok kız vallahi 1 seneye yakın adet görmezdim bir oğlum var çok şükür. Tabi yinede kadına doğuma gitmesi gerekiyor. Mesela doktor bana bakarken evldiginde çocuğun gec olacak dedi.cok şükür öyle bisey olmadı.
tarafından
Çok şükür kuzum inşallah  kardeşimde de sıkıntı olmaz
tarafından
Olmaz canım korkma.kadin doğuma görünsün yinede canım
tarafından
Annem götürecek kuzum randevular açılır açılmaz
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Benim kardesimde cok uzun sdet goruyodu ona dogum kontrol hapi verdi duzene girsin diye
tarafından
Annem de eczaneye danışacak mecbur   kuzum
(1,295 puan) tarafından
Aynen canim ama onlar doktor yazmadan vermiyo kuzum ya
tarafından
Elimiz ayağımız bağlandı valla özellede gitseler en az 500 tl çıkar  tahliller giriş ücreti  şuan o kadar durumları yok ben götüreyim desem  onlar hatayda ben ankaradayım soğan kürü  yapsak faydası olurmu aceba
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Canm soğan suyu var ama içermi çocuk onu bilmiyorum 
tarafından
Bir deneyelim kuzum çok sağol
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Civanperçemi kullanabilir adeti söktürür maydonoz suyu soğan kabuğu suyu bunlar hep adet söktürür
tarafından
Bi deneyelim kuzum  valla inşallah  işe yarar
(5,328 puan) tarafından
Bende yarıyordu kuzum
0 oy
tarafından
Canım bende oyle olmustum 4 ay olmamıs tim 17 yasımda frlan kist cıkmıs tı mutlaka goturun baksın sogan kuru yapın rahımı temizlensin bırsey varsa brnım kıstım atılabılıtfı ılacla attıktan sonra duzenlı adet gormustum
tarafından
Götürecez kuzum randevular açılsın hemen götürecez  kuzum çok sağol soğan kürüne başlasın o zaman bu gün
tarafından
Baslasın canım asla ihmal etmeyin bende olurum olurum dedım cok cektım yanı baktırın ıcını rahat etsin cok cok gecmıs olsun
tarafından
Çok sağol kuzum allah razı olsun
tarafından
Ne demek kuzum senden de ınsallah
0 oy
tarafından
Maydonuz suyu yada içerse soğan suyu falan yapın canım ihmal etmeyin kist yada hormon bozukluğu olabilir
tarafından
Kuzum randevular açılsın  hemen götürecez  soğan kurüne başlasın o zaman bu gün
tarafından
Memlekettemi ailen eğer oyleyse
Devlette Nail Erdoğan var
Bilimdede Zeynep bilge hanım var çok iyi doktor ben onda doğum yaptım
tarafından
Kuzum memleketteler   randevu açılınca  nail beye götürecez gerçekten  çok iyi doktor
tarafından
Onu arkadaşımdan duydum balım ama ben hiç gitmedim Zeynep hanıma gittim hep
İnşallah bişey yoktur soğan suyu fayda eder
tarafından
İnşallah  kuzum  inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Nefesimm (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 451 göst.
21 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 331 göst.

Kategoriler

1,474,785 soru

24,144,737 cevap

334,625 kullanıcı

...