0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (6,320 puan) tarafından
Kızlar 2 eylülde doğum yptm bu ayın 2 de 5 aylık olcaz googleden hesaplama yptm 10 gün var yaa hiç durmuyor önceden byle degl di gündüz uykusu nerdeyse hiç yok ağlıyor ellerini ağzına koyuyor tuhaf tuhaf sesler çıkaryor sankı konuşuyor bıde sol göğsümü fazla emmiyor günde toplasan 2 defa önceden memeye aşıktı resmen şimdi ise hep ağlıyor ha bıde sabah 5 6 gbı uyanmaya başladı artık napacamı şaşırdım beynım zonkluyor ya:(:(

5 Cevaplar

0 oy
(4,846 puan) tarafından
Ah ahh uykusuzluk cok fena bisey surekli kalkar bacim su falan veriyormusun 
(6,320 puan) tarafından
Yok vala daha ek gıda ble yok yanı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm bnde 22 Eylül'de doğum yaptım. Bnmki yaklaşık 10 gündür böyle emmmiyor iki eli birden ağzında sürekli miz kız yatsa agliyo kucakta dursa agliyor meme emse agliyo surat hep buruşuk uykuyu hiç sorma zaten gündüz öğle 12 ile 3 arası ara ara uyanarak uyuyo dahada gece 11 12 ye kadar ayakta sabah mesaimiz 4 buçukta başlıyor bn birde çalışıyorum bunun üzerine resmen turşu oldum 10 gündür napcami bilemiyorum akşam 5 te eve gidiyorum ev işine mi bebegemi kime yeteceğimi şaşırdım ve geçmiyorda bı çözümde bulamadim alllah yardımcımız olsun
(6,320 puan) tarafından
Amin bzdede diş çıkacak azğzını parçalıyor eliyle resmen jel aldm sürüyorum bakalım Allah herkese yardın etsın vaala
tarafından
Jel adı ne canm
(6,320 puan) tarafından
Dentinox bazıları yaramıyor dyor bazıları çok iyi dyır ben ıkı gun önce aldım
tarafından
Bide ben deneyim bunu canm  bakayım insalllah bı işe yarar karanfil ezin zeyrinyagla dolapta bekletip surun diyolardi yaptım pek bı işe yaramadı. Çıldırıyor cocugim resmen
(6,320 puan) tarafından
Vala çok iyi bır ilaç al tavsiye ederim vala biz kurtulduk
0 oy
tarafından
Elleri hep ağzındaysa dişte olablir canım kulağını da çekiştiriyo mu dişse kulağa da vuruyo çok normal huysuzlanması. 
(6,320 puan) tarafından
Elini kuluğna gotrmıyor fakat iltıhap oluyor kulağı hep tmzlıyorım jel aldık 2 gundur damağına sürüyorum
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Olabilirde öyle atak haftasi oluyormuş
(6,320 puan) tarafından
Off yoruldum yA
0 oy
(704 puan) tarafından
Bende 11 Eylül'de doğum yaptım. Benim kızım 4. Aya girdik gireli uykuya çok direniyor önceden geceleri saat başı uyandırdı emip uyurdu şimdi asla uyumuyor beş dakika uyuyor anında uyanıyor. Herşeyi ağzına sokmak istiyor elleri hep ağzında. Deli gibi uykusu geliyor gözleri kıpkırmızı ama direniyor 45 dakikadır uyutmaya çalışıyorum bakalim kim galip gelecek

(6,320 puan) tarafından
Evet yaa bnm kızımda emer yatardı şimdi yatmasyla kalkması bır oluyor parmağını hep gözune sokuyor
(704 puan) tarafından
Ay evet kazağını falan çekiştiriyor ağzına sokmak için bide ellerimi hareket ettiriyorum sağa sola doğru oda takip ediyor sonra yukardan aşağı doğru elimi indiriyorum ona yaklaşır yaklaşmaz elimi tutup ağzına götürüyor :)
(6,320 puan) tarafından
Vala kızım daha tutmayı blmıyor ama elimi hep ağzının içine sokuyor herhlde diş çkrcklar

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
15 cevap 435 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (177 puan) tarafından soruldu