0 oy
3,561 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Doğum yapicam yakında hayırlısıyla özel hastane 7 tane çeyrek alabileceğim kadar para istiyor iş yerimden alacagim vardı onunla doğum masraflarını karşılarım diye düşünmüştüm ama özel hastane çok para istiyor 7 tane çeyrek alabilirim o parayla siz olsanız özelde mi dogururdunuz yoksa 7 tane çeyrek mi alırdınız zengin de değilim yani :)

93 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devlette yaparım özelde olunca da ben dogurcam kimse benim yerime acı çekmiycek sonuçta
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bu donemde ozeli tercih ederdim
0 oy
(177 puan) tarafından
Konu bebegimle benim sagligim olunca ceyrek falan düşünmem oylede yaptim 
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım yanlış anlama lütfen eşimde memur bende memurum doğumumu devlette yaptım yapamazmıydım özel hastanede yapardım ama gerek yok sistem aynı tek fark tek odada sen ve bebeğin olacaksın birde bence fiyatlarıda bir doğum için uçuk birde hastaneden cıkasıya kadar daha masraf ekliyorlar 
0 oy
(191 puan) tarafından
Valla cnm bende pandemi zamani doğum yaptım hiç bir şey de olmadı Allah'ıma şükür paran elinde kalsın ne benim şahsi düşüncem özelde hastane devlette sadece özel diye adı var çocuğunun ihtiyaçlarını alırsın yada bir kenara koyarsın
0 oy
(4,655 puan) tarafından
3 çocuğumu devlette yaptim parasindan değil Bi laf var ya Allah iyi insanla karşılaştırsin hepsi çok iyiydi Allah razı olsun eğitim hastanesi ilgisi çok iyi geldi bana şükür yani sigortam olmasına rağmen devlet diyorum ama araştır canim pandemide nasil bi süreç olur bilemiyorum 
0 oy
tarafından
Güvendiğin Bi devlet hastnesi ve güzel Bi doktor varsa devlette doğururum yoksa çeyrek falan görmez gözüm özele giderim 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Yani ozele hiç gitmedim gitmem de tercih senn ama bn olsam altin yapardım olacak olduktan sonra ozel dede olur vala
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Yapacagım, devlet hastanesi, iyiyse orda yap, ama degilse özel buna sen karar verebilirsin, doktorlara gore
0 oy
(115 puan) tarafından
Ben ilk oğlumu özelde dogum yapmıştım, hiç de ilgili alakalı degildi hemşireler, hastane tüm.dogum yapanlara bebeğe hediye seti veriyordu, yakınlarım görmüş koridorda hemşireler toplanmış.icinden çıkan battaniyeyi vs. Almış içinden değersiz olan dergi ufacık krem.vs onları verdiler sadece,  geçtiğimiz yilsehir Hastanesi'nde bı düşük riski.yasadim.9 gün yattım, özele.bin.basar ilgi alaka vardı, nöbetten çıkan hemşire.diger hemşireyi arayıp durumumu soracak.kadar ilgiliydi diyeyim o denli yani... Biraz şans meselesi sanırım..
(115 puan) tarafından
Bir ay.oncesine kadar bende aynı ikilemdeydim 7 bin civarıydı gittiğim.doktor, yeni.yil.zammiyla 9 olmustur şimdi kesin,, cinsiyet yanilmasi yaşadı ve güvenim de sarsıldı şuan sehir Hastanesi'nde kontrollerine.baslasim.nasipse doğumu da orda düşünüyorum, 9 bini de bebeğimin geleceğine.ayriirim insallah
0 oy
(678 puan) tarafından
Normal doğum olacaksa kesinlikle özel hastane ama sezeryan ise devlet dusunulebilir  durumuna göre cunki ameliyat gibi giriyosun  bayıltiyorlar  yakinim  devlette sezeryan oldu  çok memnun kaldı 
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Devlette doğum yaptım çok güzel ilgilendiler benimle allah'a şükür sıkıntı yaşamadım 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Canımdan önemli 100 çeyrek bile veririm ikinci doğumumu özelde yaptım üçüncüye hamileyim ve yine ôzele giderim sezeryan doğum yaptım doğum yaptığı bile anlamadım ağrı sızı sifirdi
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Önemli olan sağlık iyi şartlar , iyi bakım borca harca girmiceksen çeyrek gelip gider , saglinizi düşünün 
0 oy
tarafından
Bi kere doğum yapiyosun canım ben oğlumda özelde yaptım kızıma hamileyim yine özelde yapcam 4 5 bin lira istiyolar gözüm kapalı veririm bu pandemide devlette canımı riske atamam
0 oy
(1,134 puan) tarafından
7 tane çeyrek alırdım tabiki doğumdan sonra  çok masraf olucak illaki ve bide 2 ci bebeğimide devlette doğum yapmış birisiyim bu pandemide.  Özel hastaneler de pandemiden fırsat pahalı yapıyolar herşeyi 
0 oy
(808 puan) tarafından
Özelde doğum yaptım iyikide özele gitmisim devlette mahvolurdum o korkuyla nazimi cekende olmazdı doguramazdimda doğum anında ilk aklıma bu gelmişti iyi ozeldeyim demistim
0 oy
(21 puan) tarafından
Bende çeyreklerimi bozdurdum özelde doğurdum canım bebek gibide hasta bakıcısından tut hemşiresine kadar ilgilendiler.İnsan bir güler yüz arıyor çünkü
0 oy
tarafından
Doktor eğer ben özeldeyim özel ilgileneyim diyorsa zaten o mesleği yapmasın. Zaten klacağınız 1 gece . Çocuk çıkarken ltın tepsi sunmuyor ya özel ;))) bende İstanbul'da Zeynep Kamil hastanesi nde yptım mükemmel di. Doktor gelir iyi misin kanaman varmı der. 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Keske ozelde yapsaydi. Bebegim erken dogdu saeilik gecirdi hic ilgilenmediler hemen 2 gun sonra bebegimi ozele goturdum Allah onlari bildigi gibi yapsin bebegimi emzirtmediler mama verdirtmediler sariligi artti cok pismanim cokkkkkkkkkkkk

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde DAGLI KIZI (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 596 göst.
+1 oy
15 cevap 616 göst.

Kategoriler

1,472,318 soru

24,109,792 cevap

332,914 kullanıcı