0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Önce tedbir sonra taktir. Kulağıma hiç hoş şeyler gelmiyor etkilenmeyin diye anlatmıyorum. Mutfakta kaynar suya fırına tencereye çaya dikkat edin. Yüksekte oturanlar camlara balkona dikkat etsin. Biz elimizden geleni yapalım Allah'a emanet evlatlarimiz. İyi geceler

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen cnm rabbim cumlesini korusun 
tarafından
Amin aminn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim herkesin evladını tüm kötülüklerden korusun inşallah
tarafından
Amin Ayşecim
0 oy
(250 puan) tarafından
Amin inşallah canım rabbim kazadan beladan esirgesin inşallah 
tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
Oğlumu gittiğim her yere kendimle getiriyorum mutfak banyo lavabo çok çok sıkıntılı rabbim yaşatmasın inşallah dertlerini görmeyelim...
tarafından
Orası oyle ihmale gelmiyor. Çocuk bunlar. Rabb'im el hafız olandır çokça koruyandir. Rabb'imin tecellisi üzerimize olsun
0 oy
(53,952 puan) tarafından
cok doğru bir anlik boslukta oluyor hersey
0 oy
tarafından
Benim salon mutfak bir arada aradada birşey yok bu yüzden ocağım  çok tehlikeli hep arka kısmı kullanıyorum 10 aylik yurutecle geziyor ordan uzaklastiriyorum  yada o uyurken yemek yapıyorum 
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Ah ah daha kaç gün önce 2 dakika dalginligima yataktan düştü Allah'tan bişey olmadı ödüm kopuyor çaydan fırından fırına kilit aldım kopardı yaz gelince ne yapacaz biomiyorum şimdiden camın onumde sehpa var küçük ona tırmanmaya başladı yaza. Sıcaktan oatlayacagima galiba
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim tüm bebekleri korusun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 872 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,016 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 793 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,713 soru

24,089,506 cevap

331,681 kullanıcı

...