0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar eşimin çalıştığı işyeri banka değişiyor seneler sonra 5 6 sene vardır şimdi başka bankaya geçiyolar bunun promosyonu var mı acaba sanki var diye okudum ama emin olamadımmm

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz başlığı farklı okudum tövbee konu hakkinda bilgim yok ama :D
(398 puan) tarafından
ne diye okudun kız :D
tarafından
Boş ver anam bugün bende fesatlık var :-D
tarafından
Aklımdan geçen şey değildir inşallah hahah :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emekli maaşında var 
(398 puan) tarafından
emeklide var onu biliyorumm canım da çalışanda da varmış yeni öğrendim bende
tarafından
Duymadım hiç inşallah alirsiniz
0 oy
tarafından
Esimlerde degistirdi ama sanki almislardi ama.toplu verilmiyor diye biliyorum yani 12 aya yayiyorlar 
(398 puan) tarafından
olsun oda iyi versinde işveren almasa bari :)
tarafından
Aynen aynenn :)))
0 oy
tarafından
Evet var ama eşin özelde çalışıyorsa promosyon iş yerine verilir çalışana verip vermemek işyerinin insiyatifinde tabi iş yerinin bankanın getirdiği maaş müşterisine de bağlı az ise promosyon olmayabiliyor
(398 puan) tarafından
fabrika canım ama çok aşırı büyük değil taş patlasın 60 kişidir belki az biraz fazla vermeyedebilir diyosun yani
0 oy
(2 puan) tarafından
Ben de öğretmenim. Maaş için banka değiştiğinde promosyon vardır. Hatta hangi banka yüksek promosyon veriyorsa onunla anlaşılır. En son halk bankasına geçmiştik ve toplu aldık. 2 yıl önce 1300 lira civarında aldık. Özel sektörü bilmiyorum ama nasıl oluyor. Gerçi özel sektörde de aynı şekilde promosyon verilir. 
(398 puan) tarafından
özel sektörde çalışıyor eşim. işveren alabilir belki dedim eşime ama bilemedim
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Banka değişikliğinde promosyon oluyor yani bizde oluyir ama ben kullanmıyorum 
(398 puan) tarafından
inşallah olur canım da neden kullanmıyosun
(7,436 puan) tarafından
Faiz olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok canım o yüzden ben riske atmıyorum kullanmıyorum
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizde ziraat bankası kullanıyoruz 5 sene önce 2 bin yattı Şubat ayında 4 bin promosyon bekleniyor garanti bankasından bin lira almıştım her banka veriyor demek ki
(398 puan) tarafından
ya inşallah canım
0 oy
(4,572 puan) tarafından
Evet canım banka değişince çalışanlara da promosyon yatar. Hangi banka daha fazla teklif verirse anlaşma yapılır 4-5 yıl gibi bir süre anlaşma yapılır. Banka anlaşması bitince tekrar ihaleye girilir. Çalışana ortalama 5-6 bin para yatırılır bir sonraki anlaşma da bu tutar artış gösterir
(4,572 puan) tarafından
Evet alabilir. Devlet kurumuysa alamaz banka direk çalışana yatırıyor o parayı. Ama özel sektörse yatmayabilir. Ben daha önce özel sektördeydim ama yatmıyordu devlet kurumunda çalıştığımdan beri yatıyor.
(398 puan) tarafından
anladım canım evet özel sektörde çalışıyor eşim çok saçma ama ya bu işçinin hakkı değil mi ki
(4,572 puan) tarafından
Elbette işçinin hakkı yatırılması lazım. Geçen eski çalıştığım yerde bu konuyu mağaza müdürümle konuşurken o bile isyan ediyordu bu konuya bize yatırılması lazım diye
(398 puan) tarafından
bakalım canım inşallah :) az para da değilmiş gerçekten
(4,572 puan) tarafından
Aynen canım inşallah alır

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,732 soru

24,405,136 cevap

350,447 kullanıcı