0 oy
827 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
kızlar bebeğimin cinsiyeti erkek diye ablam bana tavırlı  konuşmuyor, WhatsApp durumlarıma bakmıyor artık  böyle bir durumu yaşayan varmı. Ailenin ilk erkek torunu bu arada

31 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Ne sen sevin ailenin ilk erkek torunu diye ne o üzülsün kızım oldu diye hatta eşine de yansıtma abla bu anne yarısı düşsen onun da canı yanar artık ne kadar baskı gördüyse erkek torun için senin erkek bebeğe hamile kalmana üzülmüş görmezden gel hoş şeyler değil dedikodu diyince elalemden bahsedeceğini düşündüm ablan olunca ayrıca üzüldüm 
(19 puan) tarafından
bende üzülüyorum tabii ama inan çeken bilir. çok farklı Bi insan benim ablam
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
2021de hala erkek kız ayrımı .. ne yorum yapsam bilemedim
(2,319 puan) tarafından
Tek açıklaması var CAHİLLİK..
0 oy
(157 puan) tarafından

Acaba kendini seviyor mu? Çünkü o da kız evlat:angry: 2tane kızım var onları bana veren Allah'ıma kurban olurum, saçlarının bi teline dünyayı yakarım, 7aylıkta oğlum var hamileyken hep hayırlısını istedim, 2kızım var erkek olsun demedim, dedemden bilirim evlat ayrımını annemler 4kız1erkek, dedem dayıma bisküvi alırmış, annem bir kez dayımın bisküvisini yedi diye dayak yemiş, 62yaşında anacığım hala unutmam der :(

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ablanın beyin koşarak terketmiş onu 
0 oy
tarafından
Ne alaka ya nasıl Bi kafa yaşıyor 
0 oy
tarafından
Saçmalığa bak ya ablanın tavrı çok yanlış canım sen bakma kimseye  benimde gorumcemin 2 kızı vardı benim oğlum oldu inat 3 uncuye hamile kaldı oda kız oldu alkahim nieti bizanlara verirmi vermez yani şimdi o doğurdu ben hamile kaldım bana diyor isallah kızın olur isallah dedi ben kızım olsun istiyorum  tabiki ama erkek olacak buda diye ödü kopuyor biliyorum yani 
0 oy
(457 puan) tarafından
Ablan evlimi insan yeğeni erkek olacak diye çekememezlik yaparmı pess...!! 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
O çocuğun organı kadar akıl olsaydı keşke ablanda. Onun derdine çekiyor bütün çileyi bu kadınlar. Hey gidi cehalet!
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Basligin ne alaka 
0 oy
tarafından
Ablan olduğuna emin misin? :)))
0 oy
(649 puan) tarafından
Ay yuhh artık fesatlığın da bukadarı

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 562 göst.
12 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,952 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,535 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 330 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,979 cevap