0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İlk bebeğinide 5+2de gördük ondan öncesindede vardı fakat bu gün 5+4 olduğunu kesenin içinin daha boş olduğunu söyledi doktor girdiğimde muayeneye bri kaç sorumun olduğunu yaptırdığım işlemlerden eşimin haberi olmadığı yanında konunun açılmaması istedim oda tabi etik olmucak şekilde eşimin yanında söyleme dediğim şeyleri ima etti ve detaylı hiç bir bilgi vermedi bebekle ilgili 

9 Cevaplar

0 oy
(163,443 puan) tarafından
Cok erkenn az sabir ☺️
tarafından
İlk bebeğimde hastaneden çıkamadık ne zaman detaylı ne zaman gördük hatırlayamıyorum bidaha ne zaman gitmem lazım
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
5+2 de erken olabilir tabi. 
tarafından
Bir dahaki muayeneye ne zaman gitmem lazım ilkinde sürekli hastanedeydim bunda sürekli gitmek istemiyorum
(13,306 puan) tarafından
8-10 arası kalbi duyulur o zaman gidebilirsiniz
0 oy
(5,213 puan) tarafından
bende de öyle olmuştu 1hafta sonra gördük bebişi :) 
tarafından
1 hafta sonraya tekrar bakayım teşekkürler
0 oy
(457 puan) tarafından
Evet canım erken
tarafından
2 hafta sonra bidaah gideyim teşekkürler
(457 puan) tarafından
Aynen öyle yap
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Erken olabilir canım her gebelik aynı değil 
tarafından
Araştırma hastanesine yönlendirdi daha yok zaten içinde bebek aldırmayı düşünmüyorsan oraya git falan dedi oğlumdada kese gözükmedi ondada çok hastanelerdeydim
(1,457 puan) tarafından
Neden ki acaba ? Aldırmak için neden yönlendirdi ki 5 haftalık zaten çok erken ki
0 oy
tarafından
Ne gbi seyler oldu ki canm 

Bude daha erken bebek icin 7 haftaya kadr yolu var 
tarafından
Burnumda kemik vardı bende dolgu yaptırdım eşime söylemedim göz altı ışık dolgusu yaptırdım eşimede söylemedim neyse oğluma röntgen çekilmesi gerekti dün yanında girdim ilaç kullandım ilaç ve röntgen haricindekileri eşim bilmiyordu lazere de girdim doktorda maşallah habire ima ede ede bir hal oldu başta tek girdim bilmesini istemiyorum eşimin dedim hakkı eşinin dedi neden gizliyorsun dedi ordan biraz tavırlı konuşmaya başladı ilgilenmedi
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben dub gittim 5+2 kese var doktor 2 hafta sonra gel bebek oluşmuş olur kalp atışına bakarız dedi.. bence daha erken sanada 
tarafından
2 hafta sonra gidelim tekrar o zaman açıkçası ilgilenemedide röntgen çektirdiğim ve lazere girdiğim için mesuliyet almak istemedi araştırma hastanesine yönlendirdi
(1,297 puan) tarafından
Aynen canım bekle ben 12 şubat a randevu aldım.
tarafından
Arada 1 gün var o zaman aramızda bende 13 şubata alayım teşekkürler :)
(1,297 puan) tarafından
Hayırlı haberler alırız insallah ❣
tarafından
Inşallah
0 oy
tarafından
Vajinal ulturasonla 5+5 de bebek göründü benim 
tarafından
Normal ulturosonla bakıldı doktorda pek ilgilenmedi aklımada gelmedi açıkçası yoksa muayene isterdim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

7+2 de kalp atışı ve bebeği görmüştüm. 5+4 de sadece kese vardı erken canım görülür Rabbimin izniyle

tarafından
15 gün sonraya gene randevü alıcam teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annesinin kuzusu09 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,641 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,425 soru

24,098,816 cevap

332,259 kullanıcı

...