0 oy
312 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda kızlar 

11 Cevaplar

+1 oy
(569 puan) tarafından
Koyu renk açık rengi makyajla desteklemen lazım makyaj yapmayınca hem hasta hemde daha büyük gösterir
tarafından
Evet kuzum doğru
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Açık renk bence 
tarafından
Teşekkürler canisi
(250 puan) tarafından
Rica ederim tatlım
0 oy
tarafından
Kişiden kişiye göre değişiyor o ya. Çok yanıltıcı bir soru bence
tarafından
Doğru kuzum sağol
0 oy
(441 puan) tarafından
Tabiki  koyu renk
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Aslinda ciltle alakalı soluk bi cildin varsa açık renk ama cilt canliysa koyu renk gider 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Aslinda ciltle alakalı soluk bi cildin varsa açık renk ama cilt canliysa koyu renk güzel durur
tarafından
Beyaz tenliyim kuzum hatta sarı ten dw diyebilirim gözlerim ela sence nas renk gider
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ya bence kişiye göre değişir mesela sarı renk genelde yaşlı gösterir ama burda bir bayan açık saç rengi olan resmini paylaşmışdı ve çok genç duruyordu 
tarafından
Bnde beyaz ten hatta saei denilcek tendeyim ela giz sence hangi renk gider
(1,663 puan) tarafından
Hiç saç boyamayan ve bilgisi olmayan biri olarak yanlış yönlendirmek isdemem canm ...
0 oy
tarafından
Ten rengi önemli saç değil 
tarafından
Tenim beyaz sari gibi gözlerim ela
tarafından
Hım. Koyu renk seni genç gösterir
0 oy
tarafından
Tenine göre canım eğer esmer veya kumral tenliysen biraz koyu renkler açık renkliysende sap sarı değilde biraz daha bakırımsı renk kullanmalısın 
tarafından
Tenim beyaz sari gibi gözlerim ela kuzum
tarafından
Eminim bütün renkler seni çok gençleştirecek ama sanırım karamelden açık sarıdan biraz koyu olan ara renk daha çok yakışacak ve genç gösterecek
tarafından
Ayy canim iltifatin icin teşekkür ederim çok sagol yorumun icinde yani daha önce acik sari yaptim makyajla iyi durio ama işte simdide kararszm oksidanla mi açsam diorm
tarafından
Makyajla açık sarı evet güzel durur ama sürekli makyaj yapmak durumunda kalacağın için o rengi söylemedim eğer makyaj yapmayı seviyorsan neden olmasın :)
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bence kişinin ten rengine göre değişir ben buğday tenliyim kalkıp sarı yaparsam çok kötü durur yada aşırı açık tenli çok koyu yapınca bana göre hoş durmuyo 
tarafından
Beyaz tenliyim sari gibj gözlerim ela
(4,692 puan) tarafından
Bal köpüğü falan yakışır sana
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Koyu renk vallahi tecrübe ile sabit. Sarı alıyor üstüne 5-6 yaş
tarafından
Tenin hangi renk kuzum,
(13,307 puan) tarafından
Beyaza yakın ama beyaz değil
tarafından
Bnmde oyle beyaz gibi sari hafif

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,990 göst.
16 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Incignyy (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 741 göst.
0 oy
31 cevap 3,342 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,627 soru

24,127,546 cevap

333,826 kullanıcı

...