0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
asma tavan vs istemiyorum. sadece dümdüz tavan avızem olacak. çoğu evlere bakıyorum özellikle dizilerde kartopiyer kullanılmıyor.:) bu şekilde kullanan varmı? yada fikriniz nedir 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

bizimki düz Kartonpiyer ama desenli olsa çok şık durur bence çokta göze batan bir şey değil
tarafından
bak bu kibar duruyor ben olanı söktürmeyi düşüyorum ya sökülecek yada kalacak eskisi
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bence şey yaptır led aydinlatma dümdüz tavan ne bilem yani . Tabi herkesin kendi tercihi canım.  Ben olsam led yaptırırdim kendi evim olsa
tarafından
eşim açılı bunlar diye söktürmüyor :)
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Biz yaptırdık 8 yıl önce biz yaptırdığımız gibi modası geçti boşver yaptırma gerek yok zaten şimdi söveden oluyor o da köpük düşüyor alçıyla yapan yok. Kırdır gitsin
0 oy
(3,834 puan) tarafından
asma tavan Led vs artık onlarin hepsinden var bizde. ama temizliği zor gerçekten benim içime sinmiyor esim begendi diye yapti ama bence oyle bi havasi yok ben zaten avize seviyorum. 
tarafından
aynen bende bu kafadanım :)
0 oy
tarafından
Benimki dümdüz valla memnunum :)
0 oy
tarafından

Ben lojmanda oturuyorum benim kartonpiyerim yok vok kötü duruyor.  Kartonpiyer dah guzel

image

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 433 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
4 Aralık 2023 Moda kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 340 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rabia_68 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,968 soru

24,191,028 cevap

336,880 kullanıcı

...