0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından
Kan şekerim sürekli düşüyor 4 buçuk aylık kızım var emziriyorum. Yemek yapacak fırsat bulamadığım için sürekli ekmek,hamur işi, abur cubur yiyorum kilo vermem gerekiyor ama iştahımin dengelenmesi lazim. Tarçın,limon,salatalik ve maydanozu suya ekleyip gün içinde tükettiğimde tokluk hissediyordum önceden. Şimdi yine yapsam zararı olur mu sizce? 

3 Cevaplar

0 oy
(3,138 puan) tarafından
Maydanoz sütü azaltıyor
(3,138 puan) tarafından
Maydanoz zayıflatır zaten en büyük etken o oluyo detokslarda. Ama limonlu su da yap yine de ise yarar. Bir de yapabilirsen Leslie yap ekmek tatlı vs yeme
(704 puan) tarafından
Ekmek yemiyorum ama tatlıda durduramiyorum :) sezaryen doğum yaptığım için dikişlerim hala sızlıyor spora başlayamdim maalesef
(3,138 puan) tarafından
Ben de aynı malesef. Leslie yapıyorum yormuyor
(704 puan) tarafından
Bende başlayayım inşallah o zaman
Teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğun için ❤️
(3,138 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Bu tarif ödem atma tarifi cnm sakın yapma.bebege iyi gelmez.iştahın için havuç salatalık yumurta falan yemeyi dene çok acıkıp yemek yapamadiginda
(704 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum canim meyve sebze yiyorum ama vücudum çok yorgun. Gece gündüz uyku yok o yüzden şeker karbonhidrat vs istiyor canim. Bende belki iştahımı keser diye düşünmüştüm. Yapmam tabiii eğer zararliysa ama merak ettim bebeğe ne gibi etki eder ki
(677 puan) tarafından
Meyve şekeri yükseltip daha çabuk acikmani sağlar.diyetisyen bana yarim meyve yaninda yarim bardak yogurt yada süt iç demisti.cnm hem sutun azalıyor hemde bebek zayıflıyor bu tarifi yapıp içersen yani sen ödem atarken malesef oda kilo kaybediyor. Yeşil çay gunde bir fincan icebilirsin.
(677 puan) tarafından
Mesela aksam icin corba yaptığında fazla yap ertesi gün aciktiginda icebilirsin.yada mesela çok aciktin hemen salata yap yada yogurt ye
(704 puan) tarafından
Aslında yapıyorum ama sanirim benim birazda psikolojik birşey canim sıkıntıdan hep bişeyler yemek istiyor. Teşekkür ederim yardimci olduğun için ❤️
0 oy
tarafından
Kuzum maydonoz sütü kesiyor normal suyu kaynatıp ilittiktan sonra içine limon salatalı koyup ilik olark 2 lt içersen yağların yakimnda büyük etken oluyor ama bak sogk degl sıcağa yakın ılık oluck
(704 puan) tarafından
Anladim canim peki sabah yaptım bunu diyelim ılık şekilde. Gün içerisinde oda ısısına gelecek o zamanda tüketebilir miyim? Özellikle ılık dediğin için soruyorum
tarafından
Canım sogutmayan termoslarndan varsa dah güzel olur yoksa da icicegndn iki dk önce hazırla ilignca iç sıcağa yakın olması yağların yakiminda eritilmesi de çok etkili oluyor internttnde bakabilirsin
(704 puan) tarafından
Aa doğru termosum vardi onda yaparım çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
0 oy
11 cevap 311 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy