0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar benim el tırnaklarımın kenarlarında ufak ***..ler. Çıkıyor. Onları alayım derken etim ayrılıyor. Kanıyor.  Bide tirnağın etrafında ki deriler ölü deriler oluyormuş. Dün doktora gittim.  Kuaför de ölü derileri aldır.  Çıkan. Pi.cleri makinayla temizlet dedi bı kaç kuaför le görüştüm en düşüğü 150 diyor. İşe yararmi acaba boşa para vermekte istemiyorum.  Giden ler fikir verebilirmi. Kuaför arkadaşta vardı burda fiyat normalmi

5 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından
150 mi çok geldi bana ama bende 2 kere yaptırdım gerçekten tertemiz yaptı memnun kalmıştım
tarafından
Ne kadara yaptırdın benim sadece ellerim
(457 puan) tarafından
Tam hatırlamıyorum ama 40-45civarıydı tek manikür
tarafından
Bana 150 çektiler :(
(457 puan) tarafından
Çok canım ya biraz daha araştır çevrende uyguna yapan vardır belki
tarafından
Öyle yapicam canım. Olmadı İstanbula kontrole geldiğimde İstanbul'da yaptircam
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Yanında olsan yapardım kuzucuk işe yarar tabiki ama banada çok geldi
tarafından
Fiyat çok geldi
(570 puan) tarafından
Fazla da zaten bi kaç yerede bak
tarafından
7 yer aradım
0 oy
(3,998 puan) tarafından
sadece manikur icin 150 cok fazla , manikur pedikur icinse bi nebze , ama yine pahali, manikur pedikur istanbulda orta halli kuaforlerde 100 tl 
tarafından
Sadece ellerim cnm banada çok geldi
0 oy
(69 puan) tarafından
Bir kuaför olarak bana fazla geldi tırnak etrafındaki etleri aldirirsan her zaman aldirman gerekecek etler kalkmaya baslar yoksa
tarafından
Kanıyor. Canım çok yanıyor. Cnm işe yarasın her ay aldırmaya razıyım
(69 puan) tarafından
Sen biliyorsun canım ama ben onermiyorum
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Manikur makasi al bitane 50.lirami ne en iyisi ellerini sampuanli sicak suda beklet sonra o etler zaten ortaya cikar sicak suya girince manikur makasiyla temizlersin canim.zor bisey degl ben hep kendim temizliyorum 
tarafından
Cnm etleri öyle yaparım da tırnak dillerinden çok fazla pi.cler çıkıyor. Onlari ne yaparım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
24 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Violett2111 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
26 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Rahel (2,522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,549 soru

23,846,181 cevap

319,602 kullanıcı

...