0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Beyaz tv de konusu var Allahım neler çıkıyor altından

2008-2009 yılında helikopter düşürülmesi sonucu hayatını kaybetti yada sonradan öldürüldü :'(

10 Cevaplar

+1 oy
(774 puan) tarafından
Muhsin Yazıcıoğlu gibi adamlarla başa cikamayacaklarini bilenler suikastle öldürüyor işte 
(6,074 puan) tarafından
Ya kaç yerden yazı gelmiş Muhsin yazıcıoğlunu biz öldürecektik ama biz değiliz diye
(774 puan) tarafından
Siyaseti düzgün yapan insanlar hep öldürülür Alperen ocakları ülkü ocaklari bak böyle yerlere hepsi devlet için kullanılmış sonra öldürülmüş insanlar dolu muhsin yazıcıoglu karakteriyle sivri sözleri siyaset ahlakıyla geleceğin lideriydi ağar geldi millete demek ki
(6,074 puan) tarafından
Fetonun konuşmasını yayınladılar bir perşembe günü öldürülürsün cuma cesedini bulurlar diye altından neler neler cıktı ya ve çıkıyor da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen ya Çok üzülmüştük o olaya
(6,074 puan) tarafından
Hala etkisindeyim ben ya eşim de o zmn askermis bizi yanlış yere götürdüler yoksa bulabilecegimiz yerdeydi diyor
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin 
(6,074 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Kaçırılmış olabilir diyorlar, ama bence suikast
(6,074 puan) tarafından
Evet adam ben videolarını gördüm yaşıyordu diyor
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Zaten tamamen suikasttı o olay.. 
(6,074 puan) tarafından
Ya şuan izliyorum da altından neler çıkıyor adam yaşıyordu videolarını gördüm diyor ve gazeteci ismail bulunduğunda çenesi kırıkmış ve raporda çenesi kırık olan birisi asla konuşamaz yazılmış
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Helikopter düştüğünde yaraliymis zaten ölüme terk etmişler adamı... Çok üzülmüştük bizde.. 
(6,074 puan) tarafından
Gazetecinin raporu çıkmış çenesi kırık insan konuşamaz diye sonradan kırılmış
(1,018 puan) tarafından
Yaa  :(
0 oy
(7,436 puan) tarafından
O olay çok acıklı ya resmen bulmak istemediler ölüme terk edildi gazeteci de yaşıyordu ve donarak öldu köylüler aramaya çıktı hemen buldular  iki gün oyaladilar bulmamak için 
(6,074 puan) tarafından
Altından neler neler çıkıyor ya
(7,436 puan) tarafından
Feto  şüpheliydi adam açık açık bir gün oldurulursunuz cuma cesedinizi bulurlar diyordu her pis işin altından çıktılar pislikler
0 oy
(276 puan) tarafından
Sonradan öldürüldü bence. Bı ara çok takmıştım biraz araştırmıştım da
(6,074 puan) tarafından
Ay altından neler çıkıyor ya fetö bile konusuyor bir perşembe öldürülürsünüz cuma cesedinizi bulurlar diyor
(276 puan) tarafından
Oda İsmail güneşte infaz edildi yada ölüme terkedildi ama kimler yaptı bı bulamadılar bı feto deniyor bı başkası . Herşeyi buluyorlar bı bunu bulamadilar
0 oy
(12,271 puan) tarafından
O adamı ortadan kaldırdılar 

Kaşıkçı  olayı gibi sır oldu resmen
(6,074 puan) tarafından
Habertürk de akşam haberi çıkacakmış inşallah unutup kaçırmam
0 oy
tarafından
Adam helikopter dusunce telsizden konusmus helikopterdeyin die ama 6 metre otede cenesi kirik sekilde bulunmus adami bile bile öldurduler hatta koylulerin gosterdigi tarafa deil de tam tersine bakmislar olaylar icinde cok olay var aslinda 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 399 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kartaldilos (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,623 soru

24,061,297 cevap

330,158 kullanıcı

...