Mrb kizlar benim 2 hamileliyim 7 aylik hamileyim kaynanam ilk cocukma cok karişdi geceleri kendiyle uyutuyordu bizde kaliyordu ewim gidib onlarda kaliyordu yemek vakti geliyordu yemeyin yapar verirdi sonra ek qidaya kecdik yine o yapdi kiyafetlerin i yikardi bir sozle bana kizima annelik yapmaqa izim vermedi wimdi yine oyle olacaq ewimden bebeyimden ayri qalacam diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim bu kadar kariwmasi beni biktiriyor
Canm tepkini ortaya koyabilirsin benimkilere isime karismalarina bile izin vermiyorum ben kaynanam konusuyodu sunu bırakcaz bunu birakalm diye bende ben ve esim ortak karar alip birakacaz dedim herseyini ben cekiyorum size hava hos dedim o gunden sonra çıtını cıkarmadi
Sende butun kahrinı acisini ben cekiyorum benim bakmama nasıl izin vermezsin de, ilkinde acemiydim size bisey demedm ama ikincisini ben buyutecem kimse karismasn de
Yuh yani bu kadari da fazla ... cocuk senin mi yoksa onun mu ... cok istyrsa kndi bi tane ypsin ona baksin oyle sacmalik mi olur yaaa sinir oldum haa daha neler duycam
Canım bu kadar pasif olmayın yaa tavrını koy. Benim ilk bebeğim kucak delisiydi sağolsun baba kucağa alıştırdı büyüyene kadar çok çektim. Ondan tecrübe edinerek simdi diyorum ki ister küsün ister kirilin ama kimse bebeği kucağına almicak. Sonra herkes evine gidince ben çekiyorum onu diyorum. Kimse de tek kelime edemiyo. Bebeğinin ne yediğine ne oyun oynadığına onlar değil de sen karar ver. Bu yetkiyi onlara verirsen bidaha alamazsın ben sana söylim canim
Canim izin vermedi ne demek? Sen ondan izin almaya mahkum degilsin cocuguna annelik yapmak icin. Cocuk senin cocugun annesi de sensin. Bir kere bunu iyice özümsemen lazım ve buna göre tavrini koyman lazim, böyle birşeye hakki yok kesinlikle, gelince sever oynar ilgilenir gider. ama bu anlattiklarina gore gercekten fazla ileri gitmis seni yumusak bulmus..
birkac kere terslesen izin vermesen yapamaz senin iyi niyetinden oyle oluyor boyle seyler bence firsat verme bu kez anneligin icinde kaliyor cok kotu birsey ben daha hicbir gece cocugumdan ayri kalmadim onu hep ben uyuttum o da aliskin bensiz kesinlikle uyumaz yoksa cocuklarin ona alisirsa bir daha sen napsan onu isterler senden uzaklasirlar Allah kolaylik versin canim
Ćok zor bana bebeğimi emzirmek için vermiyorlardi oğlum çok ağlıyodu bana başlarım senin sütüne çocuğun yüreğini mi yarcaksın bebeği yanına alma uyurken ezersin çocuğumu bana vermiyorlardi susturiyim diye stresten üzüntüden sütün olmadı emziremedim normal doğum yaptım ilk doğum bide öyle yaptılar piskolojim bozulmuştu oğlum şimdi 4 buçuk yaşında üzerinde heralde bi saygınlığı yok sözümü dinletemem şimdi ikinci bebeğime kimseyi elletmiycem inşaallah kendim büyütücem
Ayni durumdayım seninle,ikinciye hamikeyim ne doğumdan korkuyorum ne uykusuzluktan tek düşündüğüm valide-i nasıl uzak tutabilirim ama bakiyorum sonra ben yapamam Allah im beni böyle yumsak yüzlü yaratmış sevmiyorum kendimi bu yüzden,keşkelerle kalıyorum
Neden müsade ediyorsun ki bu şekilde müdahale etmesine canım ya
1,488,160 soru
24,326,174 cevap
345,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın