0 oy
1,103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Adam var ama yok beni hiç takmıyor. Bu akşam

(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞. Çünkü. Eşkıya var dünyayla bağını koparmış durumda. 

Sizde durumlar nedir bebişler iyimi

image

31 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ayy vala çok yorgunum eşimin halası öglenden çocuklarını bize göndermiş sonra kndide geldi eşim işte sonra babamgil gekdi bi çay içti kalktı eşimin halasıgil daha şimdi kalktı ohhhh sessizlik ne güzel tek olmak ne güzel kndmi bıraktım koltuga ogluşlarımla ugraşıyorum
tarafından
Curcuna olmuş desene
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Diş ağrısı çekmekle meşgulüm canım sana afiyet olsun 
tarafından
Geçmiş olsun cnm.  Benimde öyle derdim var ama korkuyorum. Ağrı çekmeye razıyım. Çenemi yardiraman
(3,141 puan) tarafından
Benimde cerahi çekim olcak canım ama artık dayanamıyorum ya suanda virsden dolayı cerahi çekim yapılmıyo
tarafından
Özelde yapılıyor cnm
(3,141 puan) tarafından
Gitim canım özele Bi kadın doktra deng geldim yok kökü çok kalın bilmem ne dedi kırdı daha fazla asıldı asıldı gelmedi bende kalktm koltuktan yapamıcaksınz siz dedm bide Bn uyuşmuyrm kolay kolay
0 oy
(671 puan) tarafından
Ben hep yalnızm 
0 oy
(282 puan) tarafından
Bizde düşmeyen ateş ile uğraşıyoruz dünden beri ateşi düşmüyor 39 da sayıyoruz hep altına düşmüyor sabaha kadar uyumadım gündüz de oğlum uyumadigi için bende dinlenemedim malum koca işe gidiyor bende yalnız kaldım bugün ateşi çok çıkmadı Allah'tan şimdi uyuyacak emziriyorum kocada eşkiya izliyir 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Sükret kuzum senin ki en azından Salıdan Salıya eşkıya izliyor :) bizim ki Allahin hergunu Diriliş izliyor artik gınaa geldi 
0 oy
tarafından

image

bizimki bu akşam arkadaslariyla takılıyor ben evdeyim Netflix takılıyorum bende :D
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Evet tektim esim geldi sonradan elinde tatliyla dun canim istiyor demiştim bugünde almış gelmiş 
0 oy
tarafından
Eşim işte gece 1de gelir üç oğlanla takılıyorum :) 
0 oy
(982 puan) tarafından
Bebisi uyutamaya calisiyorum benimkide asagida eskiyaya bakiyo 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 386 göst.
+1 oy
11 cevap 819 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 900 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,269 soru

23,828,188 cevap

318,719 kullanıcı

...