0 oy
1,353 göst.
Diğer kategorisinde (1,522 puan) tarafından
WhtsApp Yönetimine:

YETKİLENDİRMİYORUM

YETKİLENDİRMİYORUM

YETKİLENDİRMİYORUM

YETKİLENDİRMİYORUM

Unutmayın, yarın fotoğraflarınızı kullanmanıza izin veren yeni Whatsap kuralı başlayacak !!  Son tarihin bugün olduğunu unutmayın !!!  Size karşı açılan davalarda kullanılabilir.  Gönderdiğiniz her şey, silinmiş mesajlar bile bugünden itibaren yayınlanabilir.  Basit bir kopyala / yapıştırdan başka bir maliyeti yoktur, ihlal edilmekten daha güvenli olmak daha iyidir.

Whatsap'a veya Facebook ve Instagram gibi Whatsap ile ilişkili herhangi bir kuruluşa resimlerimi, bilgilerimi, mesajlarımı, fotoğraflarımı, silinen mesajlarımı, dosyalarımı vb. Kullanma izni vermiyorum.

Bu gerçek.

Onu paylaşırım!!!!!!!!

Yetki vermiyorum

10 grupta paylaşın ve Whatsap'ınızda şu şekilde bir sinyal görünecektir: ✅ bu, telefonunuzun yeni kurala karşı korunduğu anlamına gelir.

14 Cevaplar

+6 oy
(12,763 puan) tarafından
Bu msj sanki cuma msj gibi 10 kişi gönder yada bana bundan net geliyo tıkla paylaş gibi bı şey mis gibi geldi wp kullanmayız olur biter 
tarafından
Sımdı bu msjı 10 kısıye gonderme dik beddua yıcez bak tubam ahahah
(12,763 puan) tarafından
Ben hergun yiyorum zaten geçen biri gün yüzü gorme dedi  amin ne deyim shshshsh bende k.opegin duası kabul olsa kafama çoktan kemik yağardı uygulama sayesinde dedim alışkınım günlük doz almadan uyuyamıyorum
tarafından
Ah tubam cenneti garantiledin kendını bilmezler yuzunden helal sana
(12,763 puan) tarafından
Demi valla bende öyle düşünüyorum :D yada bı gün harbi iyi beddua ile tepe taklak giderim tugbayi nasıl bilirsiniz derlerse iyi bilirdik deyin
tarafından
Ahahha tuba sımdı soyluyorum sunu unutma yine kpklrın duası kabul olsa her yer kemik olur ahah
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bişey anladıysam ne olayım
tarafından
Arap ol :)
0 oy
tarafından
Yalandır kız 3 ay daha uzattılar sözleşmeyi
0 oy
tarafından
Şu wtsap olayı artık cidden baydı korkuyorsanz kullanmayın gitsin 
0 oy
tarafından

Sacma seyler bunlar ya canım paylas bak gorulsun o tik ben adını degısırım bos kalanların işi bu :D

0 oy
(701 puan) tarafından
Ben inanmadım acikcasi
0 oy
tarafından
Denedinmi canim oldumu sendr
0 oy
tarafından
Hayır etelendi o hatta kaldirildi 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bana yeni sözleşme gelmedi ki 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bitmedi mi daha whatsapp olayı 
0 oy
tarafından
10 grupta mesaj paylaşmayla izin verip vermeme olayı etkilenmez canım gönderilen yazılı metine ya onay verirsin ya vermezsin mesaj göndermekle olacak şey değil o inanmayın böyle şeylere 
0 oy
tarafından
Wp sildim kafam rahat
0 oy
tarafından

Kiz sende inan din bunuda 10 kisye bu msji gönder bi dilegin kabul olur seyisine benzettiler :D

0 oy
tarafından
Ya yemin ederim kafayı yemiş o avukat arkadasininin arkadaşı 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 876 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 905 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulserrr (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 817 göst.
0 oy
7 cevap 513 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,888 soru

24,189,743 cevap

336,839 kullanıcı