0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık 2 hafta sonra işe başlamam gerekiyor bebeğime kayınvalidem bakacak nasl olcak bilmiyorm içim buruk icime sinmiyor beni unutur onlara bağlanır mı diye korkuyorum gün içinde bensiz napar üzülür ağlar mı diye üzülüyorum tavsiyeleriniz var mı yaşayanlar

4 Cevaplar

+1 oy
(5,766 puan) tarafından
Unutmaz canım sen annesisin. Ben de cok bırakıyorum kayinvalideme simdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Uykusunun içinde bile kokluyor Ben olmadığımı anlayınca ağlıyor beni istiyor.
(9 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi olur kıskanıyorum bebeğimi galiba
(5,766 puan) tarafından
Kiskanma kuzum o senin canınsa,babannesinin canının canı. Cok iyi bakacaktır ama asla senin gibi olmayacak,senin yerini almayacak. O yüzden kendine stres yapma bol bol öp kokla bebeğini. Vakit gecir bol bol.
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bende işe başlamak istiyorum kaynanam çocuk bir yere dokunsa yapma etme diyor benim yanımda bile bıraksam çocuk içine kapanır asla bakmaz annemin zaten 3 kişi evde yemek giymek istiyor ona bırakamam çok yorulur çalışmıycm büyüyene kadar 2 yaşında şua 
+1 oy
(163,449 puan) tarafından
Bi bebek annesini asla unutmaz canim 
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kıskanıyorum bebeğimi onları daha çok sever alışır diye
(163,449 puan) tarafından
Ekmek parasi ama bacim bebeginin gelecegi icin napcan mecbur alisri ama seni sevdigi kadar sevmez inanki ⚘⚘⚘
(9 puan) tarafından
İnşallah Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Seni unutmuyor canım seni her daim bilir.. ama sen işte olduğu her gün kendini yetersiz anne olarak göreceksin.. acaba şimdi ne yapıyor diyeceksin sürekli foto veya görüntülü de görsen için acıyacak.. bensiz büyüyor diyeceksin.. 

Benimki 6 buçuk aylıktı işe başladım şimdi 18 aylık oldu şükür alıştık en azından ben alıştım.. benim gelme saatimde anne anne diye geziyormus .. ben alınca kucağımdan inmek istemiyor. Şükür ki benim annem çalışan anne değilmiş çocuk için çok zor 
(9 puan) tarafından
İnşallah alışırız onun için çalışmak zorundayım bebeğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum çok kıskanıyorum çok bağlıyım ona bugün ona baktıkça gözlerim doluyor bilmiyorm nasl baş edicem

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,032 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3bebeanasi (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
0 oy
7 cevap 254 göst.
22 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rabiat13t (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu