0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar bnm bebeğim tam 4 aylık yani doğum yapalı 4 ay oldu 40 im ciktikdan 40 gün sonra tekrar adet oldum sonra 28 gün sonra tekrar oldum ve bittti. Doğumdan sonra toplamda 2 kere adet oldum. Adet duzensizligi yaşamıyorum ama ara ara bnm sezeryan yerime bı kaşıntı geliyo bazen sidddetli bı şekilde iğne batması gibi bı acı hissediyorum son 5 gundurde sidddetli bı ağrı hissediyorum ama uzun süreli ağrılar değil bunlar yani 10 15 dk bı ağrı hissediyorum kesiliyor sizce bu neden oluyor. Bı doktora gorunsem mi bilemedim

2 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Usuttugumuzde ağrı oluyor kasinmasi iyileşiyor demekmiş içi iyileşiyor doktorum demişti 

Annem 19 senelik sezeryanli hala usutse ağrır canim
tarafından
Adet ağrısı gibi sidddetli ağrılar girmesini garipsiyorum aslında dikkkatte ediyorum üşutmemeye. Bide ev falan supururken koltuk çekmiyom sürekli bisilerin yerini değiştiriyorum kendimi zorladım ondan bişimi oldu gibi düşünmeye başlamıştım. Aileede sezeryan doğum yapan bı tek bnm bu ağrılar hakkında kimse nin fikri olmadığından bide buraya tanişayim dedim. Ama böyle devam ederse yine bı doktora gidicem gibi gözüküyor aniden bı ağri girmesi bnim canımı acitmaktan çok korkmama sebeb olmaya başladı artik
(2,100 puan) tarafından
4 ay olmuş daha biseylerin yerini değiştirme sürüme zorlama yani içinde 300 dikiş olurmua sezeryanda anca iyileşir demişti doktorum

Devam ederse bı muayene olur baktirirsin iç dikislerine canim
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bu arkadaşim doğum yapalı 2 sene olacak hâlâ kaşıntı oluyor dedi.. bende ilk 6 ay ağrı oldu pantolon giydiğim zaman.. hissizlik hissi beni rahatsız ediyordu şimdi 18 ay geçti sıkıntım yok şükür 
tarafından
Heh işte bide tarif edemediğim şey o hissizlik hisssi o nasıl bişi ne zaman geçecek bilmiyorum birde sezeryan doğum ama sezeryan kesigim epeyi aşağıda sevgili doktorum tesettturlu bı bayan olmama rağmen düşünmuş bikini falan giyeriim estetik bozulmasın diye o kadar aşağıdan kesmiss ki resmen hisssetmiyorum o bölgeyi dmeek herkesin aynı sorunlari var çokta problem etmeyin o zaman bunlarla yaşamaya alisacagiz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 734 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,076 cevap

336,571 kullanıcı

...