0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar oğlum 15 gün sonra 2 yaşına basacak. Haziranda dogumum var. Bi odayı oğlum için boşalttım oda yapmaya hazirlaniyordum. Ama hiç bu zamana kadar yanımda yatirmadigim, benimle uyumayi hiç sevmeyen sabahlara kadar deliksiz tek başına uyuyan oğlum neden bilmiyorum 2 haftadır yanımdan ayrılmıyor gece . Evde sürekli kardeşinden bahsediyoruz acaba şimdiden kıskandı mi? Acaba ayirmasam bebeğin sesine alışır mi uykusu bozulsun istemiyorum. Bi yandan da yanımda uyumak istiyor odasını nasıl ayircam bilmiyorum ne olur yardım edin tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var :( 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke ayrı yatıyoken ayırsaydın canım bebek olmadan. Şmdi ayırsan tepki göstereblir kardeşim geldi beni gnderdiler odadan gbi. Onla knus sna oda yapalım mı bak burası senin özel odan olcak gbi bikaç model beğen ona gnsçter hangisi olsun odana ne koyalım flan diye herseye ortak et onu. Öylr öyle alıştr ayır adasını bebek gelmeden. 
tarafından
Anladım canim hep Mart sonu gibi ayirayim diye düşündüm. Ama ertelesikce zorlaşıyor :(
tarafından
Konuş bol bol internetten çocuk odaları göster sninde olsun mu byle odan de. Durumub varsa kaydıraklı odalardan alablirsin. Snra ne seviyo mesela çizgi film onun yapışkanlarından al odasına yapıştırın beraber. Byle byle sorunsuz atlatrsın ama direk bi oda yapıp al burda yat dersen psikolojik olarak etkilenir terk edilmiş hisseder
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Sıkıntı çekebilirsin canım 9 10 aylıkken ağırdaydın keşke sıkıntı olmazdı 
tarafından
Anladim canım ikiciyi o zaman eşim iatemiyordu bende düşünemedim keşke zamanında ayirsaydim
(3,239 puan) tarafından
1 2 hafta idare edeceksin canım belki yadırgamaz bilemeyiz ben 7 aylıkken ayırdım
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Ben hamile oldugum andan itibaren ayırdim sen biraz geç kalmışsın sanki
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben de ikinci çocuğum doğunca ilki iki buçuk yaşında olsun diye planladım hiç yanımda yatmadı kendi yatağında yatıyor çocuk olursa da ayırırım küçük bebek gece ablasını uyandirabilir :)

İlgili sorular

+1 oy
49 cevap 1,052 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 524 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,670 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 252 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,204 soru

24,150,682 cevap

334,894 kullanıcı

...