0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar evimiz toplarim osnra supurur silerim ama icime sinmeyen biseyler var. Evlenmeden once oyle dip kose bilen biride degildim. Hep calistim okudum vs.

Bana soyle evde asil dikkat etmem gereken yerleri soylermisiniz ?

Mesela nereler daha goze batar nereler her saniyebduzgun temiz durmali. Yada yaotiginiz rutin isi anlatirmisinz?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben haliyi kaldirip kanepe altini falan silince temiz hissediyorum :)
tarafından
Haliyi kaldirmiyorum da koltuklari cekiyorum bende ama yok gene icime sinmeyen su eksik dedigim bise var ama su eksik kismi ne bilmiyorum :D sjsjs
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Dip köşe aklına gelebilecek heryer ama benim için en önemlisi cam camlar silinince dünyalar benim oluyor bütün işim bitmese bile bitmiş gibi geliyor 
tarafından
Iste benim evim mustakil pencereleride hep demirli cok zor siliniyor on tarafini elimden geldigince aliyorum ama arkalar kaliyor onu annca annem doguma yakin gelip silcektir :)
(4,850 puan) tarafından
Olsun silebildigin kadar onada şükür:)
tarafından
He aynen :))) baska puf noktalar varmi anlat :D
(4,850 puan) tarafından
Kapının üstleri
Mutfakta buzdolabı bulasik makinesi araları arkalari
Çiçeklerin varsa onların tozları
Televizyon tozu cok gözüme carpar
Saat
Vs.... varda var iste :))))
tarafından
Sen bayagi ayrinticisin tamam bunlarda guzel :D sjsjs
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Koltuk altları özellikle silinmezse temizlik yaptığımı aslaaa düşünmüyorum yani içime sinmiyor o yüzden koltuk altları aynalar televizyon ve buzdolabı bnlar temiz oldumu sank8 heryer temiz valla benim için 
tarafından
Ben her ay alisveriste silerim buz dolabini acaba daha mi sıklaştirmaliyim
Koltuklarim cok yuksek cekmesem bile altini rahatlikla aliyorum
(2,252 puan) tarafından
Bende cekmem kuzum rahatlıkla vileda giriyor zaten altına buzdolabini iki haftada bir sil bnce yani için rahat degilse bana göre en önemli yerlerden biri butun yyeceklerimiz onn içinde
tarafından
Kesinlikle haklisin canim oyle yapayim artik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 559 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 2,711 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (26,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 358 göst.
2 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Balbocegi (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,455 soru

24,183,845 cevap

336,497 kullanıcı

...